More

  Real Madrid – Elche

  Hengekamp i La Liga.

  • Real Madrid – Elche
  • Onsdag kl. 21:00
  • Santiago Bernabéu, Madrid

  Det blir ikke veldig mye mer topp mot bunn enn når regjerende mester Real Madrid ønsker tabelljumbo Elche til Santiago Bernabéu i kveld.

  Real Madrid vender hjem til den spanske hovedstaden som nybakte verdensmestere etter at de slo Al Hilal i finalen i Klubb-VM lørdag kveld. Der fikk verdensmesterne Karim Benzema tilbake fra skade, og det er ekstremt gode nyheter før noen tøffe uker venter. Franskmannen scoret mot Al Hilal og vil komme svært godt med i nøkkeloppgjør mot Liverpool i Champions League, og ikke minst byderbyet mot Atlético neste helg.

  Men, først må de ta seg av taballjumbo Elche for å holde liv i håpet om å ta igjen Barcelona i toppen av tabellen. Avstanden til ligalederne er foreløpig på formidable 11 poeng, men kan krympe til åtte med forventet seier i kveld. Real Madrid har heller ikke tapt hjemmebane i ligaen på nærmere ett år, men har tapt tre av sine siste åtte totalt, og er et stykke unna sin beste form, nybakte verdensmestere til tross.

  Elche kunne endelig juble for sesongens første seier da de slo Villarreal 3-1 for ti dager siden. Veien til sesongens første triumf har vært lang og vond for tabelljumboen, og håpet er at trepoengeren senker skuldrene tilstrekkelig til at man klarer å rake inn noen flere før sesongen er over. Selv om håpet om overlevelse i divisjonen ennå ikke er ute, skal det veldig mye til, all den tid det skiller 12 poeng opp til sikker plass.

  Skader

  Thibaut Courtois, Ferland Mendy og Eden Hazard er fremdeles ute for vertene. I tillegg soner Vinícius Júnior karantene. Elche har mange fravær; Pere Milla, Tete Morente, John Donald Chetauya og Álex Collado er skadet, og Helibelton Palácios og Omar Mascarell er suspendert.

  Tipset

  • Tomålsseier til Real Madrid
  • Odds: 3,80 hos Norsk Tipping

  Elche fikk faktisk med seg 2-2 herfra forrige sesong, men er atskillig svakere denne sesongen. Vi tror på komfortabel tomålsseier til vertene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen