More

  Real Madrid blander seg inn i kampen om Sterling

  Søndag begynte det plutselig å versere sterke rykter om at Raheem Sterling er på vei vekk fra Manchester City. Hurtigtoget har bare ett år igjen av kontrakten, og the Citizens ønsker å sikre seg en overgangssum hvis Sterling først skal forlate Etihad. 
  Kjøpene av Erling Braut Haaland og Julian Álvarez betyr trolig enda mindre spilletid for Sterling, og dermed skal City være åpne for et salg. Chelsea er hauset frem som de største favorittene, men også Real Madrid skal ha blandet seg i kampen om engelskmannens signatur.
  Real Madrid slikker fremdeles sårene etter at de ikke fikk i stand en overgang for Kylian Mbappé, og flekset økonomiske muskler da de hentet Aurélien Tchouameni for €100 millioner. De ønsker imidlertid ikke å stoppe der, og har dermed rettet fokus mot Sterlings underskrift ifølge avisa Daily Mirror. 
  Flere lag kan komme til å melde seg på i kampen om City-angriperen, og vi blir ikke forundret om dette ender opp med å bli en av sommerens store overgangssagar. Watch this space.. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen