More

  Real Madrid – Athletic Bilbao

  Real Madrid – Athletic Bilbao
  Onsdag kl. 21:00
  Santiago Bernabéu
  TV: TV 2 Play
  Odds:
  H: 1,57
  U: 4,25
  B: 6,32
  Real Madrid kan øke forspranget på byrival Atlético til syv poeng med seier i kveldens oppgjør mot Athletic Bilbao. Los Blancos kan vise til strålende form og står med fire strake seirer.
  Helgens triumf mot Sevilla var imidlertid ingen tur i parken. Gjestene var jevnt over det beste laget på Santiago Bernabéu, og det måtte en keepertabbe av Bounou og en prestasjon i ypperste verdensklasse av Vinícius Júnior til for å vippe seieren i hjemmelagets favør.
  Det endte med knepen 2-1-seier til Real til slutt, og etter at kampen var over hadde de fleste glemt Bounous keepertabbe. I stedet var det Vinícius´ matchvinnende øyeblikk som var etset inn i folks minne. Brasilianeren tok ned ballen på brystet, forserte noen meter og avfyrte et prosjektil i lengste kryss. Helt utakbart for keeper selvsagt, og 21-åringen feiret med å be den ekstatiske hjemmefansen om å roe seg ned, som om dette var hverdagskost for ham.
  Det var et øyeblikk en matchvinnende avgjørelse i en toppkamp verdig, og det ende opp med å stå igjen som sesongens øyeblikk når alt skal telles opp i mai. For dette var scoringen som for alvor rykket Vinícius Júnior opp i kategorien verdensklasse. Scoringen tok han opp i ni fultlreffere i La Liga denne sesongen, mer enn han har klart i de tre andre i Madrid til sammen.
  21-åringens kalasform er selvsagt med på å gjøre Real Madrid til storfavoritter i kveldens oppgjør mot Athletic Bilbao. Etter ukens Ballon d´Or-kåring, har det vært populært å komme med sine meninger om hvem som egentlig er klodens beste fotballspiller, og Madrids manager, Carlo Ancelotti, utelukker ikke at han Vinícius kan bli det en dag.
  – Han har kvaliteten til å bli det en gang. Han kjenner til sin posisjon i troppen utmerket godt. Han kjenner lagkameratene sine og føler seg ikke som noen stjerne fordi han er ydmyk. Det er en av hans største styrker, skryter Real-bossen.
  Og mens Real Madrid vinner og vinner, går det tråere for Athletic Bilbao. Baskerne er uten seier på de fem siste, og hele fire av de har endt uavgjort. Los Leones er imidlertid ubeseiret på bortebane denne sesongen, med smått utrolige 1-5-0. Vi tror imidlertid det første bortetapet kommer i kveld, og forsøker H-en til 1,57 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen