More

  Real Betis – Real Sociedad

  Real Betis – Real Sociedad
  Søndag kl.18:30
  Estadio Beníto Villamarín
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Odds:
  H: 2,38
  U: 3,50
  B: 3,08
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: U
  Alt ligger til rette for en fantastisk kveld i La Liga søndag, og Real Betis – Real Sociedad gir oss forretten, mens El Derbi Madrileño naturligvis er hovedretten litt senere på kvelden.
  Real Betis har klatret opp på tredjeplass på tabellen etter glimrende form de siste ukene. Los Verdiblancos kan vise til tre strake triumfer, og har sluppet inn kun ett mål i løpet av denne rekken og scoret syv mål. Sist helg tok de en høyst imponerende triumf da de slo Barcelona 1-0 på Camp Nou. Juanmi fikk æren av å avslutte en flott overgang, og dermed ble tre poeng med hjem til Sevilla.
  Torsdag kveld gikk de på en smell i Europa League da de tapte 2-3 borte mot Celtic, men Betis var allerede klare for sluttspillet, og hvilte blant annet Sergio Canales, Juanmi og Willian José. Til denne stiller de fulltallig tropp, og mangler kun Victor Camarasa og Youssouf Sabaly, som begge har vært ute i lang tid.
  Og mens Real Betis har vunnet tre strake, er Real Sociedad på en kraftig nedadgående kurve. De to siste har begge endt med tap, og La Real har kun én triumf å vise til i La Liga på de fem siste. I motsetning til Betis, hadde ikke Real Sociedad anledning til å hvile sine beste spillere i torsdagens Europa League-oppgjør mot PSV. Sociedad måtte nemlig vinne for å avansere, og det gjorde også med en overbevisende 3-0-seier mot nederlenderne. Vår egen Alexander Sørloth scoret kampens tredje og siste mål, tre minutter på overtid. Det var nordmannens fjerde scoring i La Real-trøya.
  Her møter de imidlertid motstand av et helt annet kaliber. Men, Real Sociedad er ofte vanskelige å bryte ned, og har holdt nullen tre ganger på bortebane i La Liga denne sesongen. Dermed tror vi på en tett og jevn affære på Beníto Villamrín, og prøver U-en til 3,50 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen