More

  Dagens oddstips: Real Betis – Rayo Vallecano

  REAL BETIS – RAYO VALLECANO: Los Verdiblancos tar imot et revansjesugent Rayo Vallecano.

  Real Betis – Rayo Vallecano

  Willian José og Isco sendte Real Betis i føringen i bortekampen mot Athletic Bilbao, men så gikk alt i nedoverbakke derfra og ut. Hjemmelaget scoret tre ganger i førsteomgangens siste kvarter, og seks minutter før slutt, sørget Unai Gómez for at Betis til slutt tapte 2-4. Dermed blir de værende midt på tabellen med sine fire poeng etter tre runder.

  LES OGSÅ: Deadline Day-overgangene

  Real Betis - Rayo Vallecano
  Nabil Fekir Er Stadig Ute For Real Betis.

  Rayo Vallecano åpnet sesongen glimrende med to seirer, men i mandagens hjemmekamp mot Atlético Madrid, gikk absolutt alt galt. Gjestene ga seg ikke før de hadde satt syv baller bak Stole Dimitrievski i Rayo-buret, og dermed gikk de på sitt styggeste tap i La Liga siden 1979. Umulig å spå hvordan de reiser seg her, men at de er revansjelystne, det er ganske så sikkert.

  Skader og suspensjoner

  Luiz Henrique, Nabil Fekir, William Carvalho og Claudio Bravo er ute for vertene. José Pozo og Andrés Martín er skadet hos Rayo Vallecano.

  Tipset

  Real Betis har en del viktige fravær, og Rayo Vallecano er nok svært ivrige på å revansjere seg fra mandagen. Vi tror de får med seg minst ett poeng her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen