More

  RB Salzburg – Sevilla

  RB Salzburg – Sevilla
  Onsdag kl. 21:00
  Red Bull Arena
  TV: TV 2 Play
  Odds:
  H: 3,17
  U: 3,35
  B: 2,40
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Alt å spille for i gruppe G, der kun tre poeng skiller 1. og 4. plass før kveldens sjette og siste gruppespillrunde. Salzburg og Sevilla er plassert på henholdsvis 2. og 3. plass med syv og seks poeng, og begge lag kan ende kvelden med alt fra å være videre som gruppevinnere til å ryke hodestups at av Champions League.
  Sevilla er plassert som oddsfavoritter i dette oppgjøret, men det skyldes kan hende status og erfaring, for det er Salzburg som har imponert mest i gruppespillet av disse to så langt. Og i 19 år gamle Karim Adeyemi har østerrikerne fått frem en ny spissjuvel som hele Europa ligger langflate etter. Tyskeren har scoret tre mål hittil i gruppespillet, og i østerriksk Bundesliga står tenåringen med 11 fulltreffere.
  Salzburg leder tradisjon tro hjemlig liga suverent, og har 12 poeng til nærmeste utfordrer. Det er først i Champions League de virkelig får testet seg, og avansement til sluttspillet vil være en ny milepæl for energidrikk-klubben. Ett poeng vil også være nok til å holde til avansement, mens Sevilla må altså ha en seier for å ta seg videre til åttedelsfinale.
  Spanjolene har vunnet bare én seier i gruppespillet så langt, og den kom i forrige runde hjemme mot Wolfsburg. Det endte høyst fortjent 2-0 til Julen Lopeteguis mannskap, som denne sesongen har tatt mål av seg om å utfordre de aller beste i La Liga om tittelen. De har imidlertid et forsprang til Real Madrid å tette igjen, men er likevel det laget som ligger aller nærmest ligalederne.
  Sevilla bærer mer tyngde på dette nivået, men denne høsten er det Salzburg som har vist det høyeste navnet. Dermed fristes vi mest av hjemmeoddsen i denne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen