More

  Rayo får tillit

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Rayo Vallecano er vårt favorittspill denne helgen.

  Begge de siste favorittspillene fra La Liga har gitt gevinst. Forrige helg var det aldri i tvil om at seieren skulle bli igjen på Ramón Sánchez Pizjuán, da Sevilla enkelt slo tabelljumbo Elche 3-0. Høyoddseren var imidlertid hårfin bom ettersom det endte 0-0 i toppoppgjøret mellom Real Madrid og Real Sociedad.  

  Ny sjef på Mestalla 
  Denne uken er det Rayo Vallecano som får vår fulle tillit. Det sjarmerende hovedstadslaget er i ferd med å gjøre nok en god sesong, og har de siste årene fått for vane å slå betraktelig over sin vektklasse. Denne sesongen er de med i kampen om en Champions League-billett når vi passerer halvspilt sesong, slik de også var for ett år siden. Da falt Rayo imidlertid ganske kraftig sammen på nyåret, men virker ikke å gjenta det denne sesongen. 

  Mandag var de på besøk på La Cerámica mot hjemmesterke Villarreal. Den gule ubåten har blant annet nylig slått regjerende mester Real Madrid på denne banen, men det hindret ikke Rayo Vallecano å reise hjem fra den lille byen med alle tre poengene i bagasjen og fikk dermed med seg et råsterkt resultat. Nå skal de opp mot nyopprykkete Almería, som har vært et sorgens kapittel på bortebane denne sesongen. Rojiblancos har klart seg forbilledlig på hjemmebane, men på fremmed gress har de til gode å vinne én eneste match. Det gjør Rayo til klare favoritter, til tross for at de har tapt to strake på Vallecas. 

  Ingen reelle oppgjør i topp eller bunn å se frem til denne helgen, men det skal bli spennende å se hvordan Voro González kommer i gang som midlertidig boss for Mestalla. Rino Gattuso takket for seg i trenerstolen på Mestalla etter 0-1-tapet for Celta Vigo forrige helg, og Los Che nærmer seg stadig bunnstriden. Fikk en verst tenkelig ilddåp borte mot regjerende mester Real Madrid i midtuken og tapte fortjent 0-2, og ny tøff test venter til helgen i borteoppgjøret mot Girona. La Liga-helgen avsluttes på strålende vis med godbiten Barcelona – Sevilla på Camp Nou. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen