More

  Rangers i trøbbel

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ulmer rett og slett litt i Rangers om dagen. Foran møtet med Livingston forrige helg var laget gigantfavoritter foran hjemmefansen og manager Giovanni van Bronckhorst var klar på at man i tillegg til å vinne også måtte levere underholdning. Det endte imidlertid med en solid nedtur med 1-1 etter at John Lundstram utlignet på overtid. Fansen buet spillerne av banen og flere ropte samtidig på managerens avgang. Midtukens bortekamp mot Napoli i gruppespillet i Champions League ga heller ikke noen etterlengtet opptur. Med forventet 0-3-tap står Rangers med fem strake tap i gruppen og 1-19 i total målforskjell. Dermed kan man sette rekord som dårligste lag som har deltatt i Champions League noensinne!

  Mange forfall

  Lørdag venter hjemmekamp mot Aberdeen og siden man allerede ligger fire poeng bak Celtic tåles det ikke mange flere smeller. Giovanni van Bronckhorst har gjort til dels store endringer på startoppstillingen i de siste kampene uten å få særlig godt betalt. Det som er sikkert foran lørdagens oppgave er at Ianis Hagi, Connor Goldson, Ryan Jack, Tom Lawrence og Nnamdi Ofoborh mangler. I tillegg anses Filip Helander og John Souttar som usikre. Er det noe som imidlertid gleder er det at Rangers er ubeseiret i de elleve siste innbyrdes oppgjørene og har holdt nullen i seks av de syv siste tilsvarende møtene.

  Den store testen

  Aberdeen-manager Jim Goodwin uttaler at lørdagens bortekamp mot Rangers vil bli en perfekt test på hvor mye som gjenstår før man kan ta opp kampen med de to skotske gigantene. Tre av de fire siste ligakampene er vunnet, forrige helg slo man Motherwell for første gang på fem forsøk. Der ble det gjort tre endringer på laget. Manager Goodwin kan glede seg over at det i troppen kun er Callum Roberts som mangler med skade.

  Drømmer om nytt anlegg

  Denne uken kom det også andre gode nyheter i Aberdeen. Styreformann Dave Cormack håper å kunne starte planleggingen av å flytte klubben til et nytt miljøvennlig stadionanlegg. Den styrtrike amerikaneren er lei av å bruke penger på å oppgradere et falleferdig Pittodrie Stadium og ønsker nå å bli en del av byutviklingen i strandområdet i byen:

  – Et nytt, utslippsfritt, stadionanlegg med utsikt over sjøen vil være en sentral del av byutviklingen. Da kan vi bygge parker, pusse opp hele strandområdet og introdusere mange nye fasiliteter. Dette området vil da bli en skikkelig destinasjon for nye Aberdeen. Pittodrie har i dag 400.000 besøkende i året. Dette kan vi nesten doble på et nytt stadionanlegg som samtidig vil gi minst 260 nye jobber.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen