More

  Queens Park Rangers – Sheffield United

  Queens Park Rangers – Sheffield United: QPR sitt opprykkshåp er borte, men de kan fortsatt stikke kjepper i hjulene for et bortelag som blir jaktet av mange.
  QPR lå lenge an til å kjempe om både direkte opprykk og playoff. En forferdelig formkurve der de bare har tatt fire poeng på sine siste åtte kamper har sendt laget ned til en tiendeplass på tabellen. Faktisk er det ingen lag i Championship som har tapt flere kamper (9 i liga og 1 FA-cup) siden starten av februar. Med to runder igjen er det seks poeng opp til dagens motstander som ligger på den berømte sjetteplassen. Dermed må Mark Warburton og co belage seg på en ny sesong i Championship. Kanskje er det også Warburton sin siste hjemmekamp for QPR. Ryktene om hans avgang florerte i starten av April. Deres eneste seier på de siste åtte kom i deres seneste hjemmekamp mot Derby. Da ble Luke Amos matchvinner i det 89 minutt med kampens eneste skåring. Dermed fikk de stoppet rekken på tre strake hjemmetap.
  Sheffield United har hatt kniven på strupen lenge. Mang en gang har det sett ut som skadeperioden i mars/april skulle ødelegge for Paul Heckingbottom og co, men da Sheffield United rotet det til ved å tape 1-2 hjemme for Reading for tre runder siden, var de heldige som opplevde at lagene bak rotet like mye. Derfor har gjengen fra stålbyen beholdt sjetteplassen med et nødskrik. Nå er det blitt litt bedre plass på skadestuen deres også, og det i siste liten. I 1-0 seieren over Cardiff sist var blant annet toppskårer Billy Sharp tilbake på benken. Han har skrevet ny kontrakt denne uken og er nok klar for å feire den med både skåring og tre poeng. Sander Berge og co har bare to poeng ned til Middlesbrough og tre poeng ned til Blackburn og Millwall så poengtap her kan føre til at de ikke har det i egne hender i siste serierunde.
  Det er faktisk bare en måned siden disse lagene møttes på Bramall Lane i den utsatte kampen fra tidligere i sesongen. Da vant Sheffield United 1-0 etter en tidlig skåring av Oliver Norwood.
  Lee Wallace, David Marshall, Robert Dickie, Chris Willock, Moeses Odubajo, Jordan Archer og Seny Dieng er alle ute for QPR. For Sheffield United har det blitt bedring på skadefronten men fortsatt mangler Jack O’Connell, Charlie Goode, Jayden Bogle, George Baldock, Oli McBurnie,  David McGoldrick og Rhian Brewster.
  Mulig lagoppstilling:
  Queens Park Rangers: Westwood; Sanderson, Barbet, Dunne, McCallum; Dozzell, Field; Amos, Chair; Thomas, DykesSheffield United: Foderingham; Basham, Egan, Robinson; Osborn, Norwood, Berge, Stevens; Gibbs-White, Ndiaye; Sharp
  Odds, Norsk Tipping:H: 3.85
  U: 3.45
  B: 1.82

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen