More

  Qatar vs Senegal – Analyse, tips og odds

  Qatar møter Senegal i andre runde av gruppespillet. Vertsnasjonen leverte en forferdelig åpningskamp og levnes liten tro i de resterende kampene mot de antatt to tøffeste lagene. Senegal bør vinne denne om avansement skal oppnås. Senegal er nummer 18 på FIFA-rankingen. Qatar er nummer 50.

  Qatar er favoritt til å havne nederst i gruppen. De møter her Senegal som trolig vil kjempe mot Ecuador om andreplassen.

  Qatar vs Senegal Stats

  • In 9 of the last 10 Qatar matches the sum of goals was under 3.5
  • In 7 of the last 9 Qatar matches the sum of goals was under 2.5
  • Qatar have not lost 9 of the last 11 matches
  • Qatar have won 4 of the last 5 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Qatar have won 4 of the last 5 matches
  • Senegal have scored in 16 of the last 18 matches
  • In 6 of the last 7 Senegal matches the sum of goals was under 3.5
  • In the last 3 Senegal matches the sum of goals was under 2.5
  • Senegal have not lost 6 of the last 8 matches

  Qatar vs Senegal kamptips

  Qatar vs Senegal Preview

  Qatar Form

  Qatar startet gruppespillet med 0-2 mot Ecuadore i en tam forestilling. Det var skuffende for vertsnasjonen som ladet opp til VM på hjemmebane med seier over Guatemala og Albania. De har vunnet fem av deres ti siste kamper i alle turneringer. Elleve scoringer og ni innslupne har det blitt på disse ti. De holdt nullen i fire av kampene.

  Senegal Form

  Senegal tapte også sin åpningskamp 0-2 men mot favorittene Nederland. Senegal var fult på høyde med nederlenderne men poengene glapp i sluttminuttene. Deres to siste kamper før VM endte med 2-0 over Bolivia før et uavgjortresultat mot Iran. De har vunnet seks av sine ti siste kamper der tre endte med tap. De scoret hele 32 mål og slapp inn 26 mål på de ti siste kampene sine. De holdt likefult nullen i tre av de ti.

  Stillingen

  Begge lag trenger tre poeng om det skal være håp om sluttspill. Taperen her vil ende opp med jumboplass i gruppen.

  Qatar vs Senegal lagoppstilling

  Qatar vs Senegal spilltips

  Qatar levnes lite håp om seier i denne kampen. Den grusomme åpningskampen i takt med Senegal sitt tidvis imponerende spill mot Nederland gjør Senegal til storfavoritter.

  Senegal er kjent for målrike kamper og hadde et snitt på over 2.5 mål i seks av deres ti siste kamper. Hos Qatar er det ikke like målrikt og i deres ti siste kamper var det bare ved tre anledninger at vi fikk over 2.5 scoringer.

  Begge lag har bare holdt nullen i tre av deres ti siste kamper. Slik VM har vært til nå fremstår det mindre sannsynlig at begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen