More

  Qatar vs Ecuador – Preview, Odds og Tips

  Etter måneder og år med kritikk av både FIFA og valg av arrangørland dukes det søndag for noe sportslig, når VMs åpningskamp blåses igang på Al Bayt Stadium. Vertsnasjonen er ranket som nummer 50 i verden, mens Ecuador er nummer 44. Seier i åpningskampen er av uvurderlig betydning for begge lag, da gruppe A ellers består av Nederland og Senegal. Qatar er storfavoritt til å ende sist i gruppa, mens Ecuador i beste fall kan kalles en outsider.

  Qatar vs Ecuador Stats

  • Qatar have won the last 4 matches in a row while scoring less than 2.5 goals
  • Qatar have won 3 of the last 4 matches without conceding a goal
  • Qatar have not lost 9 of the last 10 matches
  • In 8 of the last 9 Qatar matches the sum of goals was under 3.5
  • Qatar have won the last 4 matches in a row
  • In 19 of the last 21 Ecuador matches the sum of goals was under 3.5
  • In 11 of the last 12 Ecuador matches the sum of goals was under 2.5
  • In the last 5 Ecuador matches the sum of goals was under 1.5
  • Ecuador have not lost 13 of the last 14 matches
  • In 3 of the last 4 Ecuador matches the sum of goals was under 0.5

  Qatar vs Ecuador Match predictions

  Qatar vs Ecuador Preview

  Qatar Form

  Vertslandet har i sine siste tre kamper beseiret Guatemala og Albania, mens det endte 2-2 mot Chile. Siste ti har inneholdt fem seirer og fire uavgjorte, men motstanden har ikke vært all verden. Scorer også svært beskjedent med mål, med et snitt på 1,3 per kamp fra siste ti. Nevnte ti kamper ga også ni baklengs, og i fire av kampene holdt man rent bur.

  Ecuador Form

  Tre strake målløse kamper for Ecuador, da det endte 0-0 mot både Saudi Arabia, Japan og Irak. Bare to av de siste ti er vunnet, mens hele syv endte uavgjort. Kun seks scoringer er notert på de nevnte ti kampene, og spillet på under 2,5 gis dermed ekstra næring.

  En jevn åpningskamp spås av de fleste, også spilltilbyderne. Grunnlaget for en god turnering og eventuelt avansement fra gruppa kommer via seier, men samtidig vil man ikke risikere all verden allerede her. Dette er så utvilsomt en vanskelig kamp å spå utfallet av.

  Qatar vs Ecuador – Lagoppstillinger

  Qatar vs Ecuador

  Qatar med fire uavgjorte fra sine siste ti, mens Ecuador altså har notert hele syv uavgjorte fra sine siste ti. Bortelaget har samtidig gått ubeseiret fra sine siste syv.

  Ganske nøyaktig fire år har gått siden lagene møttes innbyrdes, og det endte da med 4-3-seier til Qatar. Dette var imidlertid treningskamp, hvor man naturlig nok kan risikere langt mer enn i en VM-duell på åpningsdagen. Det siste året har begge lag vært gjerrige defensivt, samtidig som de heller ikke har scoret veldig mye mål.

  Qatar har scoret det første målet i seks av sine siste ti kamper. Ecuador har samtidig bare scoret det første målet i tre av sine siste ti.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen