More

  PSG – Real Madrid

  PSG – Real Madrid
  Tirsdag kl. 21:00
  Parc des Princes
  TV: TV 2 Sport Premium
  Det er duket for en storslagen duell i Frankrikes hovedstad i kveld, når tungvekterne PSG og Real Madrid barker sammen på Parc des Princes. 
  Paris går under mange kallenavn, og lysets stad er ett av dem. Og atskillige stjernespillere kommer til å lyse opp hovedstaden med ytterligere fotoner, og hele Paris setter sin lit til han som trolig skal spille for kveldens motstander fra og med neste sesong; Kylian Mbappé.
  Det franske fenomenet vokste opp som ihuga Real Madrid-supporter, og etter noen gedigent sukessrike år i Ligue 1 med Monaco og Paris, tyder det meste på at Mbappés og klubbens veier skilles for denne gang. 23-åringen akter imidlertid å gi fansen som har trykket ham til sine bryst som sin egen en etterlengtet Champions League-tittel i avskjedsgave.
  Men det kommer til å være flere spanske stjernespisser på banen i kveld. Karim Benzema har vært i sitt livs form for Los Blancos denne sesongen, og hamret inn 22 mål på 26 kamper i La Liga og Champions League denne sesongen, og har selvsagt fått med seg alle ryktene som svirrer rundt sin landslagskollega Mbappé.
  – Det blir spesielt å spille mot Kylian siden vi spiller på landslaget sammen. Alle vet at muligheten for at han en dag kommer til Madrid er der, men det aller viktigste nå er å vinne dette oppgjøret, sier Benzema på pressekonferansen før kveldens storoppgjør.
  Det er imidlertid ikke sikkert 34-åringen blir klarert til å spille fra start. Benzema har vært ute med en hamstringskade siden slutten av januar, og har ikke fått trent som normalt. Det gjenstår å se om Carlo Ancelotti tør å ta sjansen på å bruke sin spissjuvel fra start, men uansett om Benzema stiller fra start eller ikke, er Ancelottis trenerkollega, Mauricio Pochettino, ikke i tvil om hvem som er favoritter.
  – PSG har ventet i over 50 år på å vinne denne turneringen. Vi er utfordrerne, det er Real Madrid som har gjort det til en vane å løfte dette trofeet. Madrids rekord taler for seg selv, og det handler ikke bare om spillerne og trenerne som har vært der, det går på klubbens soliditet, mener PSG-sjefen.
  Karim Benzema er altså usikker til å starte, ellers stiller Real Madrid fulltallig tropp. PSG må klare seg uten Sergio Ramos og må dessuten høyst trolig unnvære Neymar. I tillegg er Ander Herrera også usikker med en lårskade.
  Vårt Tips: Angrep har som regel vært det beste forsvar for begge disse lagene denne sesongen, og det er derfor lov å håpe på et målrikt og underholdende oppgjør. Vi prøver dermed over 2,5 til 1,68 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen