More

  Preview: Zürich – Bodø/Glimt

  Bodø/Glimt har fremdeles berettiget håp om å avansere til utslagsrundene i Europa League, men det kan fort bli snudd på hodet i kveld.

  For etter fire kamper, ligger Kjetil Knutsens mannskap på tredjeplass i gruppe A med sine fire poeng. PSV innehar plassen foran med sine syv, så hvis nederlenderne tar poeng mot Arsenal i kveld, samtidig som Glimt taper i Sveits, kan Europa League-eventyret være over for denne gang – før den siste gruppespillrunden mot PSV på Aspmyra om en uke.

  Bodø/Glimt tapte som ventet begge kampene mot Arsenal, men ga engelskmennene kraftig motstand i “returoppgjøret” på Aspmyra for noen uker siden. Var til dels uheldige som forlot kunstgresset med 0-1 i sekken, men i Eliteserien har gultrøyene vist forbilledlig form de siste ukene. Samtlige fire siste har blitt vunnet med en total målscore på 19-2, så det er i alle fall ingen problemer med selvtilliten før kveldens meget viktige oppgjør mot Zürich.

  Sveitserne har sågar fått en helt skrekkelig start på sesongen. FCZ har ikke vunnet noen av sesongens ti første kamper i den sveitsiske superligaen, og ligger aller sist på tabellen, og har hele seks poeng opp til neste lag på tabellen, Winterthur. Bet brukbart fra seg i de to første Europa League-rundene med knepne 1-2-tap mot både Arsenal og Bodø/Glimt, men røk til sammen 1-10 over to møter med PSV.

  Skader

  FC Zürich ser ut til å stille skadefritt mannskap, mens Bodø/Glimt må definitivt unnvære Sondre Brunstad Fet. Førstekeeper Nikita Khaykin, samt midtbanegeneral Patrick Berg er usikre kort før kveldens oppgjør.

  Tipset

  • B
  • Odds: 2,02 hos Coolbet

  Zürich er i miserabel form, mens Bodø/Glimt trenger alle poengene for å gi seg selv et best mulig utgangspunkt før finalen mot PSV neste uke. Vi gir full tillit til nordlendingene her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen