More

  Preview: Watford-Sunderland

  • Lørdag 16.00
  • Championship
  • Vicarage Road
  • Viasport 2
  WATFORD
  Det var ikke gøy å være Watford-spiller i midtuken. Laget hang rett og slett ikke sammen og skal være glad for at det bare ble 0-2 i borteoppgjøret mot Blackburn Rovers. En rotete start på sesongen der laget aldri har klart å følge opp en god prestasjon. Det har gitt 3-4-2 på deres første ni kamper. Det er hjemme på Vicarage Road de fleste poengene har blitt plukket. 9/12 er bra mot tøff motstand som Sheffield United, Burnley, QPR og Middlesbrough. De mange uavgjortkampene gjenspeiler seg også i resultatene. Før 0-2 tapet mot Rovers hadde ikke Watford vunnet eller tapt med mer enn et mål denne sesongen. I midtuken gikk også Ismaila Sarr ut med ny skade og det er et hardt slag for Rob Edwards og co. Til tross for bare to scoringer har han vært toneangivende i de kampene laget har sett bra ut. Vi venter på at Keinan Davis viser den samme styrken som under låneoppholdet hos Nottingham Forest i vår. Kanskje er det nå han får fart på seg i sin nye klubb?
  SUNDERLAND 
  Åtte midtbanespillere stod på banen da Patrick Roberts sette inn 2-0 etter 41 minutter borte mot Reading i midtuken. At Ross Stewart fikk besøk av spisskollega Ellis Simms etter 35 minutter av oppgjøret stoppet uansett ikke Tony Mowbray sine menn å vinne en råsterk 3-0 seier mot et lag som ikke hadde avgitt poeng hjemme. Skadeplagene i angrepsrekken er et slag for gjestene da de har stått for åtte av deres 14 mål i ligaen denne sesongen. Spillet og avslutningen på 3-0 målet til Jack Clarke vitner uansett om at dette er et lag som har flere strenger å spille på. Ni kamper inn i sesongen befinner de seg på sjetteplass. For laget som aldri ser ut til å kunne ha en rolig og normal uke er det en råsterk start på sesongen. For Tony Mowbray smaker det nok godt med 6/9 mulige poeng siden ankomsten.
  Trolig lagoppstilling: Ismaila Sarr skadet seg i midtuken og må stå over denne sammen med Kortney Hause og Hassane Kamara. For gjestene er langtidsskadde Ross Stewart ute og han har nå fått selskap av spisskollega Ellis Simms.
  Watford: Bachmann; Cathcart, Kabasele, Sierralta; Gasper, Choudhury, Kayembe, Sema; Pedro; Davis, BayoSunderland: Patterson; O’Nien, Batth, Alese; Gooch, Neil, Evans, Clarke; Embleton, Roberts; Dajaku
  Tips: H
  Det skiller bare et poeng mellom disse to lagene. Til tross for deres resultater i midtuken tror vi Watford vinner denne og tar seg forbi Sunderland på tabellen. Hjemmestatistikken er god og den kan få Rob Edwards sine menn på rett spor igjen her. 
  Resten av kampene kl 16.00:
  Birmingham – Coventry: Scott Hogan med tre i den sterke seieren borte mot WBA i midtuken. To sterke borteseiere på rad og plutselig ser ting litt bra ut for Birmingham. Møter deres tidligere hjemmebane-deler i Coventry her. Ligger på sisteplass men mye grunnet de mange utsatte kampene. Viser progresjon og 2-2 borte mot Luton var kanskje akkurat det de trengte for å komme skikkelig i gang med sesongen.
  Burnley – Bristol City: Ny uavgjortkamp for Burnley i midtuken mot Preston og den femte for sesongen. Ser bra ut spillemessig og angrepsspillet kan få det artig mot lekkende Bristol City. Men bortelaget blir ingen enkel motstander. Tapte 2-3 mot Norwich i midtuken etter å ha slått Blackburn med samme sifrene i runden før. Tommy Conway og Antoine Semenyo vil like rommene som Burnley-forsvaret etterlater seg her. Blir målrikt.
  Huddersfield – Cardiff: Så var det slutt. Huddersfield er på leit etter både managere og poeng. Nytt hjemmetap i midtuken da Wigan sneik med seg alle tre poengene. Møter her et Cardiff-lag som fikk en skikkelig opptur da de slo Middlesbrough 3-2 på bortebane. Strålende gjennomført minus minuttene 75-77 der de to baklengsmålene kom. Kan bli tre nye poeng her.
  Luton – Blackburn: Det nærmer seg noe for Luton men fortsatt lugger det litt. Carlton Morris med to nye mål i midtuken men han trenger hjelp fra de andre. Blackburn leverte kanskje årsbeste mot Watford i deres 2-0 seier og slo dermed tilbake etter 2-3 tapet hjemme mot Bristol City sist.
  Millwall – Blackpool: Tap mot QPR på The Den i midtuken og Millwall er også et lag som varierer stort fra kamp til kamp. 3-0-2 hjemme er fasit til nå. Møter Blackpool som fikk juling borte mot Rotherham sist. Noe overraskende da de kom med syv poeng av ni mulige på deres tre siste bortekamper.
  Norwich – West Bromwich: Seks seiere på rad da Bristol City ble slått 3-2 i midtuken. Det er fortsatt litt rusk i maskineriet men Teemu Pukki og Josh Sargent leverer mål på mål. WBA med ny smell da de tapte 2-3 hjemme mot Birmingham. Det kan fort bli Steve Bruce sin siste kamp dette om det ikke ender med tre poeng.
  Preston North End – Sheffield United: Preston fikk endelig sin scoring på hjemmebane, men ny uavgjortkamp ble det i møte med Burnley. 3-2 i målforskjell på ni kamper er fortsatt smått utrolig. Får en tøff test når serielederne Sheffield United kommer på besøk. Heldig 1-0 seier borte mot Swansea sist og står nå med 6-2-0 på sine åtte siste.
  Queens Park Rangers – Stoke: Imponerte mot Millwall i midtuken da Stefan Johansen avgjorde med sin 2-0 scoring. Fortsatt litt varierende spill men 3-0-1 på siste fire er lovende takter. Var det Alex Neil-effekten vi så i midtuken, Stoke? 3-0 borte mot Hull var imponerende og igjen var Lewis Baker den store helten med sine to mål.
  Wigan – Reading: To borteseiere på rad for Wigan da Huddersfield ble slått 2-1. Igjen et sent seiersmål og igjen var Thelo Aasgaard involvert. Reading sin hjemmestatistikk fikk en kraftig smekk da Sunderland knuste de 3-0. Har slitt en del på bortebane så gode muligheter for Wigan sin første hjemmeseier for sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen