More

  Preview: Watford – Middlesbrough

  • Tirsdag 21.00
  • Championship
  • Vicarage Road
  • Viasport 1
  WATFORD
  Blanda drops i sesongstarten for Watford. De startet sesongen med en angrepsrekke det luktet svidd av på dette nivået men vi regnet med at kanskje alle tre skulle forsvinne. Med få dager igjen av vinduet er det bare Emmanuel Dennis som har forlatt klubben. Deres to andre stjerner i Sarr og João Pedro er fortsatt tilgjengelige. Sistnevnte scoret et av Watfords to mål i helgens hjemmekamp mot QPR, men det holdt ikke til poeng da bortelaget scoret tre. Watford var kanskje uheldige på 0-1 scoringen men de både 1-2 og 2-3 målet kom som en konsekvens av spill Watford ikke hang med på. Med bare to baklengsmål på de første fem kampene var det noe overraskende at de slapp inn tre mål i en og samme kamp her. Sesongens første tap men også tre kamper uten seier bør bekymre manager Rob Edwards. Tar man med tapet mot MK i ligacupen for en drøy uke siden ser det enda verre ut. 
  MIDDLESBROUGH
  Der Watford tapte sin første kamp for sesongen tok Middlesbrough sin første seier for sesongen. Chris Wilder hadde presset på seg da Swansea stod på motsatt banehalvdel på lørdag. Det passet derfor utmerket at Matt Crooks både assisterte og leverte mål den første halvtimen. Til tross for spenning siste ti minuttene ble det 2-1 og årets første trepoenger for opprykksfavorittene. I tillegg til kamp denne uka ser det ikke ut som Boro er ferdighandlet dette vinduet og muligens er det en dansk spiss som er klar i løpet av uka. Men enn så lenge må de klare seg med de mange som allerede er der. Det trenger også en god opplevelse på bortebane. Sesongens første tre kamper har gitt tap mot QPR og Reading i tillegg til uavgjort mot Stoke. Jevne kamper som kunne vippet andre veien, og særlig mot Stoke var det helt utrolig at det ikke ble tre poeng.
  Trolig lagoppstilling:.Samuel Kalu, Tom Dele-Bashiru og Imran Louza alle ute med skade. Rey Manaj er usikker da han ble tatt av i pausen mot QPR. Boro mangler Chuba Akpom og muligens Duncan Watmore som måtte av i helgen.Watford: Bachmann; Gaspar, Kabasele, Sierralta, Kamara; Kayembe, Choudhury; Sarr, Asprilla, Sema; PedroMiddlesbrough: Roberts; McNair, Lenihan, Clarke; Jones, Howson, Mowatt, Crooks, Giles; McGree, Muniz
  Tips: H
  Jevn odds og derfor ikke store forskjellene å hente her. Vi tenker dermed at Watford slår tilbake med en hjemmeseier igjen og at Middlesbrough fortsatt vil slite litt på bortebane. 
  De resterende kampene tirsdag aften:Birmingham – Norwich
  Burnley – Millwall
  Cardiff – Luton
  Queens Park Rangers – Hull
  Sheffield United – Reading
  Wigan – West Bromwich

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen