More

  Preview: Tromsø – Strømsgodset

  Tromsø – Strømsgodset
  Onsdag kl. 19:00
  Eliteserien
  Alfheim

  Tromsø
  August Mikkelsen sendte Tromsø til himmels da han scoret 4-3-målet mot Rosenborg, som ga Gutan alle tre poengene på trøndernes bekostning søndag. Dermed har tromsøværingene tapt bare én av de seks siste, og hjemme på Alheim har Tromsø vunnet tre strake. Dermed er tromsøværingene et av Eliteseriens beste hjemmelag, og her står de med forbilledlige 5-3-1 så langt i år. 
  Strømsgodset
  Strømsgodset var heldige som fikk med seg 2-2 mot Sandefjord lørdag, til tross for at Johan Hove sendte dem i føringen etter en time. Vertene slo tilbake, og Herman Stengel utlignet på vakkert vis i det 90. minutt. Drammenserne var imidlertid heldige som ikke fikk straffe dømt mot seg i mellomtiden, og det var drammensernes første poengtap etter to strake seirer. Strømsgodset er et OK bortelag, men heller ikke noe mer enn det. Godset har vunnet to av ni matcher på fremmed gress i 2022. 
  Skader: Tromsø stiller uten skadde Jesper Robertsen og suspenderte Ruben Yttergård Jenssen og Eric Kitolano. Strømsgodset mangler Kreshnik Krasniqi, men Lars Vilsvik og Ari Leifsson er usikre.
  Tipset: H
  Odds: 2,05 (Coolbet)
  Vanskelig å se bort fra Tromsøs strålende hjemmeform her, og spesielt i det siste har de vært vriene å bryne seg på Alfheim. Vertene får tipset, men heller ikke i større grad enn at vi maner til forsiktighet med innsatsene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen