More

  Preview: Swansea – Norwich

  16-rundens tv-kamp er oppgjøret mellom Swansea og Norwich fra Liberty Stadium. Bare et poeng skiller Norwich på femteplass og Swansea på åttende. Siste nyheter og hvordan resten av runden spilles får du her.

  • 16.00
  • Liberty Stadium
  • Viasport 1

  SWANSEA

  Waliserne spilte uavgjort i fire av deres fem siste ligakamper før VM-pausen. Fem kamper uten seier gav ikke den beste følelsen før oppholdet som ventet og Swansea er nok klar for å få en bedre start nå enn de fikk ved sesongstart. Etter to 2-2 kamper ble deres siste kamp en målløs affære borte mot Huddersfield i en kamp de tidvis dominerte. Stort ballinnehav er et av kjennemerkene til Swansea uten at det i løpet av Martins 18 første måneder ikke alltid har vært like godt utnyttet. De har ladet opp med en uke i Skottland der de også slo Dundee United 2-0 i treningskamp etter scoringer av Jamie Paterson og Ryan Manning. Etter å ha tapt to av sine tre første hjemmekamper denne sesongen står de med nå med 5-1-1 på sine syv siste hjemmekamper. Swansea har hatt fire spillere på landslagsoppdrag i QATAR. Bare Joe Allen ser ut til å miste denne grunnet hamstringtrøbbel.

  NORWICH

  Til tross for at Norwich ligger på en femteplass er manager Dean Smith under hardt press fra sine egne. Supporterne har sett seg lei av manglende utvikling og etter 1-2 tapet hjemme mot Middlesbrough i siste kamp før VM-pausen var det flere som påpekte at Middlesbrough så mer samspilte ute etter fire uker under Michael Carrick enn hva Norwich gjorde. Etter et år som manager forventer nå fansen at Norwich igjen gjør som de pleier i denne divisjonen – nemlig oppfører seg som et topplag. De står med 2-3-5 på sine ti siste kamper og har i den perioden falt fra direkte opprykk til femteplass. Med tap her kan de fort være ute av playoff, samtidig som luken opp til direkte opprykk kan bli på over ti poeng. Josh Sargent var med til VM for USA men måtte stå over deres siste kamp mot Nederland grunnet skade. Deres toppscorer med ni scoringer i ligaen er derfor et usikkert kort.

  TIDLIGERE MØTER

  Norwich har vunnet tre av de fire siste oppgjørene dem i mellom. Men deres siste oppgjør endte med 2-0 seier til Swansea i februar 2021.

  TROLIG LAGOPPSTILLING

  Swansea City
  Benda; Wood-Gordon, Darling, Cabango; Latibeaudiere, Grimes, Fulton, Manning; Cooper, Piroe, Ntcham

  Norwich City
  Gunn; Aarons, Hanley, Gibson, McCallum; Sara, Hayden, McLean, Ramsey; Pukki, Hernandez

  TIPS

  2.53 i odds på hjemmeseier og 2.83 på borteseier. I en så åpen kamp på papiret blir hjemmefordelen og formen til Swansea det som tipper det i retning H.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen