More

  Preview: Swansea – Hull

  • Lørdag 13.30
  • Championship
  • Liberty Stadium
  • Viasport 2
  SWANSEA
  Det er ikke enkelt å være Russell Martin om dagen. Det får være grenser for hvor mye stang ut et lag kan ha i en sesongstart vel? I midtuken møtte de serielederne Sheffield United hjemme i Wales og storspilte tidvis, særlig i andreomgang. Men som ofte før denne sesongen så ville ikke ballen i mål tross svære sjanser fra blant andre Joel Piroe. Som også så mange ganger før skjedde det som ikke skulle skje i sluttminuttene. En lang klarering opp og plutselig var Reda Khadra gjennom og satte 1-0 til gjestene helt mot spillets gang og på det Swansea mente skulle være frispark i forkant. Dermed ble det en særs tung kveld for gjengen som før dette hadde sanket fire poeng på sine to siste. Totalen etter de første ni kampene er uansett triste. To seiere, tre uavgjorte og fire tap. Det gir en 22 plass på tabellen selv om veien fra nedrykksstreken til playoff bare er på fire små poeng. Det gir håp for en litt presset manager. Men det trengs tre poeng her. Da må flere enn Piroe melder seg på. På de fem siste kampene er det bare nederlenderen som har scoret for klubben.
  HULL
  Et annet lag som har litt å revansjere etter midtuken er dagens motstander. Hull sin pangstart på sesongen har sakte men sikkert begynt å slå litt sprekker. I midtukens hjemmekamp mot Stoke ble det totalsprekk. Gjestene gav seg ikke før det stod 3-0 på tavlen og Hull har dermed tapt fire av de fem siste kampene sine. Tapet mot Stoke var også det tredje på rad, noe som gjør at skepsisen til manager Shota Arveladze kommer snikende. Det er ikke mange ukene siden vi skrøt laget opp i skyene og Oscar Estupinan storspilte med hattrick i seieren over Coventry. Han stod da med syv scoringer på seks kamper, men også der har det vært full stopp de tre seneste kampene. Med den jevne tabellen har det ført til at laget har falt som en stein på tabellen og ligger før oppgjøret mot Swansea bare to poeng foran på sin 17.plass.
  Trolig lagoppstilling:
  Swansea City: Benda; Wood, Naughton, Cabango; Sorinola, Allen, Grimes, Manning; Paterson, Ntcham; PiroeHull City: Ingram; Jones, Figueiredo, Greaves; Christie, Seri, Slater, Elder; Tufan; Smith, Estupinan
  Tips: H
  Laget som scorer minst (7) mot laget som slipper inn mest (18). Swansea har bare scoret et mål eller flere i et oppgjør denne sesongen. Spillet de har vist de siste kampene, særlig i tapet mot Sheffield United viser litt av det uforløste potensiale vi mener Swansea har. Med formen til Hull tatt i betraktning tror vi det løsner for Swansea her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen