More

  Preview: Sunderland – Norwich

  • Lørdag 13.30
  • Championship
  • Stadium of Light
  • Viasport 2
  Sunderland
  For en herlig start på sesongen dette nyopprykkede laget har fått. Under Alex Neil fortsette de storspillet de viste i vårsesongen i divisjonen under. Til nå i sesongen kan man si at Sunderland har ligaens beste spisspar i Ross Stewart og Ellis Simms (lån Everton) Begge står med tre scoringer hver og Ross Stewart har vært matchvinner i begge deres to seiere til nå i sesongen. 2-2-1 der det ene tapet var knepent 1-2 borte mot Sheffield United i en kamp de spilte med ti mann i 60 minutter. Det skulle også hatt alle tre poengene forrige gang de stilte opp på Stadium of Light. Det så unektelig ut som scoringene til nevnte Stewart og Simms skulle holde til tre poeng men langt inne på overtid dukket QPR-keeper Dieng opp og stanget inn 2-2. Dermed kunne den gode sesongstarten ha sett enda bedre ut. Men en ting er det ingen tvil om. Sunderland så bra ut. Derfor var det overraskende da den urolige meldingen fredag ettermiddag kom. Alex Neil hadde fått lov til å prate med Stoke om den ledige managerjobben. Sjokket ble enda større da mediene sent fredag kveld melder at Neil mest trolig blir presentert som ny Stoke manager i det denne kampen skal spilles. Det måtte selvfølgelig bli drama med Sunderland nå som Netflix har returnert for sesong tre. 
  Norwich
  Et lag som ikke så like bra ut i sesongstarten var Norwich. Manager Dean Smith sleit stort med å sette sitt preg på laget som rykket ned fra Premier League, og starten i deres favorittdivisjon fortsatte i samme spor. To bortetap mot Cardiff og Hull i tillegg til 1-1 hjemme mot Wigan førte til at Smith fikk tidlig press på seg fra omgivelsene. Etter tapet mot Hull ble storscorer Temuu Pukki erstattet av Josh Sargent. Han takket for tilliten ved å score det ene i 2-1 seieren over Huddersfield før han forrige helg scoret begge målene i deres 2-0 seier over Millwall. Pusterom for Smith og Norwich som nå plutselig bare er tre poeng bak serieleder Sheffield United etter fem runder. Norwich var i aksjon i midtuken da de møtte Bournemouth i ligacupen. Seieren så ut til å være i boks da Adam Idah gav de 2-1 like før slutt. Men Bournemouth utliknet på overtid før de også strakk lengste strået i straffesparkkonkurransen. 
  Trolig lagoppstilling: Carl Winchester, Leon Dajaku og Daniel Ballard er ute for vertene. Norwich sliter også, som vanlig, med skader. Sam Byram, Jakob Sorensen, Sam McCallum, Isaac Hayden og Dimitris Giannoulis er alle ute til denne.
  Sunderland: Patterson; Wright, Batth, Cirkin; Gooch, Embleton, Evans, Clarke; Pritchard; Simms, StewartNorwich City: Krul; Aarons, Omobamidele, Hanley, McLean; Dowell, Gibbs, Nunez; Sinani, Hernandez, Sargent
  Tips: B
  En veldig åpen kamp som kan bikke begge veier. Du får mer igjen for pengene ved å gå for en Sunderland-seier enn Norwich-seier hos Coolbet. (3.10 vs 2.40) men ikke se bort i fra at sjokkexiten til Alex Neil har ødelagt mye av oppladningen for høytflyvende Black cats.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen