More

  Preview: Sevilla – Atlético Madrid

  • Sevilla – Atlético Madrid
  • Lørdag kl. 18:30
  • La Liga
  • Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla

  Det er ikke så altfor mye som har gått på skinner så langt denne sesongen, hverken for Sevilla eller Atlético Madrid, og denne helgen låser de to storlagene horn på ærverdige Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla gikk de fire første kampene av sesongen uten en eneste seier, før Espanyol ble omsider slått 3-2 for tre uker siden. Men, seieren kunne på langt nær friskmelde Julen Lopeteguis mannskap, for etter å ha ledet 3-0, slapp man katalanerne tett innpå, og var farlig nære å reise hjem til Sevilla med bare ett poeng i bagasjen.

  Forrige runde var imidlertid et lengre steg i riktig retning, til tross for at det bare endte med ett poeng. Sevilla klarte seg godt i bortekampen mot Villarreal, som endte 1-1, og Lopetegui vil være godt fornøyde med at spillerne hans kom tilbake fra landslagspausen uten en skramme. Marcão og Tecatito er de eneste fraværene før helgens besøk av Atlético Madrid, som av bookmakerne spås å bli et meget tett og jevnt oppgjør.

  Milepæler i kø

  Atlético Madrid er gjort til knepne oddsfavoritter, til tross for at Los Colchoneros har avgitt poeng tre ganger allerede denne sesongen, og forrige runde kom sesonges første tap, da byrival Real Madrid ble for sterke i hovedstadsderbyet og vant 2-1. Dermed har Diego Simeone og hans lag havnet kraftig på etterskudd i toppen av La Liga-tabellen, og er helt nede på syvendeplass før helgens runde. Argentineren er imidlertid i ferd med å finne tilbake til den defensive oppskriften som har gitt denne klubben så stor suksess det siste tiåret, og Atlético har sluppet inn to mål på de fem siste bortekampene i La Liga, og begge baklengsmålene har kommet over to oppgjør mot Real Sociedad, om man tar med innspurten fra forrige sesong.

  Selv har Sevilla slitt kraftig med å finne veien til mål i sine hjemmekamper, og har scoret bare tre mål i de fem siste hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán, og ingen bør derfor bli altfor overrasket om dette tungvektsoppgjøret ender med under 2,5 scoringer. Og selv om det endte med tap for Atlético Madrid i byderbyet forrige runde, ble det likevel satt en rekke milepæler. Diego Simeone ble treneren som har ledet laget i flest La Liga-kamper i klubbens historie med 408 kamper, mens kapteinen Koke tangerte Abelardos rekord med 553 kamper i rødt og hvitt. Og som ikke det var nok, rundet også Mario Hermoso 100 kamper som Colchonero.

  Vårt Tips

  • Under 2.0 mål
  • Odds: 2,14 hos Coolbet

  Atlético Madrid er ofte gjerrige på bortebane, mens Sevilla sliter med å score mål. Dette tror jeg blir målfattig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen