More

  PREVIEW: REAL SOCIEDAD – RB LEIPZIG

  Real Sociedad – RB Leipzig
  Torsdag kl. 18:45
  Reale Arena
  TV: V Sport 2
  Med 2-2 i det første møtet mellom disse lagene, er det alt å spille for før kveldens returmøte. Den første kampen i Tyskland var av det dramatiske slaget, der det ble delt ut ett straffespark til hvert av lagene, som henholdsvis Oyarzabal og Emil Forsberg ekspederte sikkert i mål.
  Leipzig var imidlertid relativt klart det beste laget i Tyskland, og vil nok føle seg noe snytt for at de ikke tar med seg en ledelse til San Sebastián. I Bundesliga holder de fjerdeplassen, og helgen brukte de på å slå Hertha Berlin hele 6-1 i den tyske hovedstaden. Christopher N’Kunku og Dani Olmo var kampens store profiler med til sammen fem målpoeng. Dermed har Leipzig vunnet fem av de seks siste i ligaen, hvorav det ene tapet kom på bortebane mot ligaleder Bayern München.
  Skader: Angeliño (sykdom) og Marcel Halstenberg (kne).
  LES OGSÅ: HISTORISK TIPSUKE
  Real Sociedad kommer til dette fra en fæl opplevelse i helgens baskerderby mot erkerival Athletic Bilbao. Løvene vant hele 4-0, og La Real kan klage minimalt på resultatet, og særlig i andreomgang gikk fort nedover. Til tross for Sociedads suverenitet i ballbesittelse, klarte de bare å samle sammen seks avlsutninger mot mål, mot Athletics 16.
  Skader: Mikel Merino (kne), Diego Rico (hamstring), Ander Barrenetxea (hamstring).
  Vårt Tips: B til 2,47 hos Coolbet
  RB Leipzig virker i klart bedre forfatning enn La Real, og dermed spiller vi på borteseier.
  Forrige uke gikk tipsene våre inn til godt over 200 i tilbakebetalingsprosent. Det lønner seg derfor å være absonnent hos Tipsbladet, og vi har flere alternativer å velge mellom.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen