More

  Preview: Real Madrid – Valencia

  Første semifinale i Supercupen.

  • Real Madrid – Valencia
  • Onsdag kl. 20:00
  • King Fahd International Stadium (Riyadh)

  Det er duket for første semifinale i den spanske Supercupen. Pengegrådige, dresskledde herrer har sørget for at turneringen har blitt flyttet til Saudi-Arabia, nærmere bestemt hovedstaden Riyadh. Her skal Real Madrid og Valencia gjøre opp om den første av to semifinalebilletter, der finalen spilles søndag.

  Real Madrid har tapt terreng til Barcelona i toppen av La Liga, og har nå tre poeng opp til ligalederne. Carlo Ancelottis mannskap røk nemlig 1-2 borte mot Villarreal i helgen, og det var sjette gang på rad de ikke klarte å hente med seg tre poeng fra La Cerámica. Karim Benzema scoret gjestenes mål fra straffermerket. Enda mer oppsiktsvekkende enn at Real Madrid tapte en fotballkamp, var at de for første gang i kluuebs historie stilte opp med 11 spillere uten én eneste spanjol.

  – Det var en ren tilfeldighet. Spanske spillere er ryggraden i denne fotballklubben, men dette er en global klubb. Vi har flust med spanjoler på akademiet vårt. Ingen har produsert flere spillere til La Liga enn Real Madrid, understreker Carlo Ancelotti.

  Madrid har lange tradisjoner denne turneringen og hevet trofeet hele 12 ganger, og stiller som regjerende mestere. Ancelotti har store ambisjoner om å forsvare tittelen.

  – Det er viktig for denne klubben å vinne trofeer. Vi fikk med oss masser av selvtillit ved å vinne Supercupen forrige sesong, og vi håper det samme kan skje i år. Vi er nødt til å forberede oss godt på treningsfeltet og levere en god prestasjon mot Valencia, mener Real Madrid-bossen.

  Ancelotti skal opp mot sin landsmann, Rino Gattuso, som leder Valencia. Italieneren har sett laget sitt slite etter at VM-pausen var over, og har tapt begge kampene mot Villarreal og Cádiz. Spesielt nederlaget mot Cádiz var bekymringsverdig, og til og med Gattuso har begynt å lure på om han er rett man til å ta Los Che ut av uføret.

  – Det er normalt å ha tvil etter en sånn kamp. Jeg er nødt til å forsøke å forbedre laget taktisk og teknisk. Hvis en trener ikke har tvil etter en slik forestilling, er han gal. Cádiz hadde bare to skudd, men vi gjorde absolutt ingenting. Vi var et lag uten vilje og rytme, og jeg har mine tvil, erkjenner Gattuso foran fremmøtt presse i Riyadh.

  Skader

  Real Madrid må unnvære skadde David Alaba, Aurélien Thouameni og Álvaro Odriozola. I tillegg er Dani Carvajal og Mariano Diaz. Valencia mangler Nico González og Samu Castillejo. Marcos André blir trolig heller ikke klar i tide.

  Tipset

  • H
  • Odds: 1,56 (Coolbet)

  Real Madrid var vaklevorne mot Villarreal, mens Valencia var redselsfulle mot Cádiz. Meritter og historikk forteller oss at hovedstadslaget bør ta seg ganske greit til finalen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen