More

  Preview: Real Madrid – Eintracht Frankfurt

  Real Madrid – Eintracht Frankfurt
  Onsdag kl. 21:00
  Supercup
  Olympiastadion, Helsingfors
  Den europeiske Supercupen har sendt noen av verdens beste lag og spillere til grisgrendte strøk i Europa de siste årene, og i år blir regjerende Champions League-mester Real Madrid sendt til Helsinki for å bryne seg på forrige sesongs mester i Europa League, Eintracht Frankfurt.
  Real Madrid avsluttet selvsagt en strålende 2021/22-sesong med å slå Liverpool 1-0 i Champions League-finalen, hvilket leder de spanske gigantene til Finland. Spanjolene vant også La Liga med overlegen margin, og har brukt sommeren på å hente Aurélien Tchouameni og Antonio Rüdiger. Tchouameni kommer til å få mye spilletid denne sesongen, men Madrid er sterkt besatt på midten, og vil bli rotert mye. Rüdiger, hentet gratis fra Chelsea, kommer inn og styrker umiddelbart forsvaret.
  Eintracht Frankfurt slo som kjent Rangers på straffekonkurranse i Europa League-finalen, og i sommer har de blant annet hentet Jens Petter Hauge på permanent overgang fra AC Milan. I tillegg har de også hentet Mario Götze tilbake til Bundesliga fra nederlandske PSV. Ytterligere tre forsterkninger har dessuten kommet inn stadionportene på Deutsche Bank Park.
  Mens Real Madrid ligapremierer først til helgen, startet Eintracht årets sesong sist helg, og det kunne knapt gått verre. Regjerende mester Bayern München var fullstendig overlegne i Frankfurt, og vant hele 6-1 i 1. ligarunde. Det verste er at Eintracht faktisk var heldige som ikke tapte med tosifret margin, men i kveld bør det ikke gå like ille.
  Tipset
  Det er alltid skummelt å tippe på slike kamper, og det gjelder også i kveld. Undertegnede holder seg unna oddsmarkedet i kveld, men skulle fristelsen bli for stor, settes nok pengene på over 2,5 mål til 2,38 i odds hos LeoVegas.
  Fortsatt ikke skaffet deg Tipsbladets Premier League-bibel? Vi minner om at du nå får fire uker med Norges eneste sport- og spillavis helt gratis, og at vi ettersender den drøyt 100 sider med PL-spesialen til alle som vil prøve oss.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen