More

  Preview: Real Madrid – Barcelona

  Alt klart for det 251. El Clásico i Supercupfinalen.

  • Real Madrid – Barcelona
  • Søndag kl. 20:00
  • King Fahd International Stadium (Riyadh)

  Real Madrid og Barcelona skal gjøre opp status for 251. gang i historien når de to største gigantene og rivalene i spansk fotball barker sammen i Supercupfinalen i Saudi-Arabias hovedstad, Riyadh.

  Begge lag måtte ha både ekstraomganger og straffesparkkonkurranse for å ta seg til finalen. Real Madrid klarte bare 1-1 mot Valencia etter 90 minutter i den første semifinalen tidligere i uken, og dagen etter ble det samme resultat for Barcelona mot Real Betis, som vi også spådde til flott odds.

  Real Madrid har vist vaklende ligaform, og har tapt to av de fire siste i La Liga. Det har sørget for at de ligger tre poeng bak ligaleder Barça. Katalanerne har ikke tapt i ligasammenheng siden høstens El Clásico i oktober, syv kamper siden. De slo sist Real Madrids byrival, Atlético, 1-0 før avreise til Saudi-Arabia. Nå står sesongens første tittel på spill, og Xavi ser frem til å fornye rivalriet mot Carlo Ancelottis Real.

  – Jeg ser for meg et sterkt Real Madrid-lag, og de har en psykologisk fordel ved at de har vært i disse finalene oftere enn oss. Vi må vise våre ambisjoner og ærgjerrighet for å omsider kunne løfte et trofé, sier Xavi til fremmøtt presse i Riyadh.

  Han og Real-boss Ancelotti har stor respekt for hverandre, og Ancelotti rår over et vanvittig suksessfullt mannskap, som har vunnet det som vinnes kan, gjentatte ganger, de siste årene.

  – Vi snakker om spillere her som ikke begynte å vinne trofeer i fjor, dette er noe de har gjort siden 2013. Denne troppen har en utrolig mentalitet, og de er ikke på langt nær ferdige med å vinne ennå. Ethvert trofé som vi vinner er viktig, fordi det sprer selvtillit, sier Ancelotti.

  Skader

  Real Madrid må klare seg uten skadde Aurélien Tchouaméni, David Alaba og Lucas Vázquez. Barça stiller trolig fulltallig.

  Tipset

  • Begge lag scorer og over 2,5 mål
  • Odds: 2,05 (Coolbet)

  Som alltid går formen ut av vinduet når disse gigantene møtes. Det er ekstremt vrient å spå en vinner her, men at det blir underholdende, fartsfylt og målrikt virker sannsynlig. Begge lag scorer og over 2,5 mål forsøkes til godkjent odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen