More

  Preview: Real Betis – Rayo Vallecano

  Real Betis – Rayo Vallecano
  Torsdag kl. 21:00
  Beníto Villamarín
  TV: VG +
  Duket for andre semifinale i Copa del Rey. I går tok Valencia seg videre til finalen med 2-1 sammenlagt mot Athletic Bilbao, og i kveld skal Real Betis forsøke å kopiere Valencias bedrift. Béticos har 2-1 å gå på før hjemmereturen mot Rayo Vallecano.
  Real Betis har en alle tiders mulighet til å hente hjem en stor tittel, ettersom de aller største klubbene allerede er ute av turneringen. Byrival Sevillas fall var det Betis selv om stod for, da de sendte dem hodestups ut i åttedelsfinalen i januar. I helgen fikk imidlertid Sevilla sin revansje, og slo Betis 2-1 i La Liga. Det var Béticos´ andre ligatap på de fire siste.
  Rayo Vallecano kan ta sitt aller første trofé i klubbens historie, men har et realt fjell å bestige skal de klare å ta seg til finalen. Etter en fantastisk høstsesong, har korthuset kollapset fullstendig etter jul, og Rayo har mistet alt av form. De står med fem strake tap i La Liga og fem uten seier totalt, og venter fortsatt på kalenderårets første trepoenger. De eneste seirene de har i 2022 er altså i La Copa, mot henholdsvis Girona og Mallorca i åttedels- og kvartfinalen.
  Skader: Victor Camarasa, Juan Miranda og Martín Montoya er ute for vertene, mens Rayo Vallecano må unnvære bare Martín Merquelanz.
  Tipset: H til 1,75 hos Coolbet.
  Vi holder vertene som ganske klare favoritter her og prøver noen units på hjemmeseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen