More

  Preview: Real Betis – Barcelona

  Klart for den andre semifinalen i Supercopa.

  • Real Betis – Barcelona
  • Torsdag kl. 20:00
  • King Fahd International Stadium (Riyadh)

  Det er duket for den andre semfinalen i Supercupen, der gigantene Real Betis og Barcelona skal gjøre opp om hvem som skal møte Real Madrid i finalen. Sistnevnte slet overraskende tungt i gårsdagens oppgjør mot Valencia, og Real Madrid var heldige som fikk med seg ekstraomganger, der de til slutt vant på straffesparkkonkurranse.

  I skrivende stund står Barcelona oppført med lavere odds (1,47) enn det Real Madrid gjorde i går (1,56), og det er smått utrolig, med tanke på den åpenbare klasseforskjellen mellom Real Betis og Valencia. Los Che sørget for at Madrid måtte jobbe meget hardt for finalebilletten i går, og Real Betis er på sitt beste kapable til å slå hvem det skal være.

  Pussig nok er Valencia det eneste laget som har slått Real Betis i løpet av de fem siste ligakampene deres. Etter at VM-pausen var over, klarte Betis bare 0-0 hjemme mot Athletic Bilbao, men slo tilbake med 2-1-seier borte mot hjemmesterke Rayo Vallecano i forrige ligarunde. De innehar foreløpig fjerdeplassen, og Betis er et av atskillige klubber som kjemper for å få et stykke av Champions League-kaka.

  Barcelona leder La Liga, og har planer om å kopiere Real Madrid fra forrige sesong – nemlig å ankomme Saudi-Arabia som ligaledere, vinne turneringen og gå hen og bli kronet ligamester i mai. Men, det har lugget litt for katalanerne etter at VM-pausen var over. Først måtte de avgi to poeng hjemme i byderbyet mot Espanyol, før de vant 1-0 borte mot Atlético Madrid sist. Men, Barça var ikke i nærheten av sitt beste mot Atlético, og var heldige som fikk med seg alle tre poengene i hovedstaden. Og selv om Barcelona er store oddsfavoritter før kveldens oppgjør, tror ikke Barças Sergi Roberto på noen enkel match.

  – Betis har spilt god fotball i lang tid nå. De har noen ordentlige kvalitetsspillere, og det ligger an til å bli en vidåpen kamp mellom to lag som ønsker å kontrollere ballen. Forhåpentligvis kan vi dominere og vinne. Det bør bli en underholdende kamp for fansen, spår Sergi Roberto overfor fremmøtt presse i Riyadh.

  Skader

  Real Betis må unnvære Youssouf Sabaly, og høyst trolig Paul Akouokou og Juán Crúz. Barça stiller med sitt beste og sterkeste mannskap. Robert Lewandowski og Ferran Torres sine suspensjoner gjelder kun i La Liga.

  Tipset

  • U
  • Odds: 4,75 (Coolbet)

  Real Madrid fikk det veldig tøft i går, og vi tror også det blir en tøff, jevn og underholdende kamp i kveld. Barça er favoritter, men 1,47 er ingenting å skrive hjem om. Da føles det mer fristende å sette noen kroner på at dette går til ekstraomganger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen