More

  Preview: Reading – Sunderland

  Reading – Sunderland:
  • Onsdag 21.00
  • Championship
  • Madejski Stadium
  • Viasport 1
  READING
  De fikk være på tabelltopp i en serierunde, men kom raskt ned på jorda med 0-4 borte mot Sheffield United i forrige bortekamp. Dermed stoppet rekken på tre strake seiere for Paul Ince og hans mannskap. Vi har latt oss overraske over hvor mange poeng dette laget har tatt i sesongstarten og særlig hjemme på Madejski har laget vært bunnsolide. Sist kamp var det Stoke som tok turen og de fikk smake på fort Madejski. Bursdagsbarnet Lucas João spilte bare sin tredje kamp fra start men ble helten med deres to mål i 2-1 seieren. Den skadeplagede spissen så bedre ut enn på lenge og var ustoppelig både på den smarte avslutning ved 1-0 og den knallharde straffen ved 2-1. Med fire strake hjemmeseiere skal det bli vanskelig for Reading å rykke ned om denne formen fortsetter. Paul Ince sa det ganske så fint etter forrige bortekamp mot Sheffield United. –Selv om vi kan være misfornøyde er det ingen grunn til å være misfornøyde. Vi har plukket flere poenger enn noen hadde regnet med, og det gir oss selvtillit til tross for smeller som denne. En positiv tankegang selv om fansen fortsatt venter på at det skal rakne under Ince. Med 12 poeng av 12
  SUNDERLAND
  Kanskje har Sunderland hatt godt av friperioden som kom etter dronningens bortgang. Mye skjedde på kort tid som nok preget laget tidvis. Tony Mowbray er uansett fornøyd med å være tilbake i jobb i nord der han hører hjemme. Han startet med 3-0 seiere mot Rotherham i en kamp der Ross Stewart storspilte. Da var det mindre hyggelig at han ble skadet og er ute i 6-8 uker. Et stort slag for Sunderland som dermed må klare seg uten storscoreren fremover. Dermed blir det Ellis Simms som må gjøre jobben fremover, muligens med hjelp fra nyankomne Amad fra Manchester United. Sist kamp ble det retur for Mowbray til Middlesbrough. I en jevn og tøff kamp ble det til slutt 0-1 tap og dermed er laget utenfor playoff før denne tøffe bortekampen.
  Trolig lagoppstilling: Liam Moore, Yakou Méïté, Ovie Ejaria, Femi Azeez, Scott Dann alle muligens ute for Reading. For gjestene er Dennis Cirkin, Edouard Michut, Daniel Ballard og Ross Stewart alle utilgjengelige.
  Reading: Lumley; Holmes, Hutchinson, McIntyre; Yiadom, Hendrick, Loum, Fornah, Rahman; Ince, Joao
  Sunderland: Patterson; O’Nien, Batth, Cirkin; Gooch, Neil, Evans, Clarke; Pritchard, Diallo; Simms
  TIPS: H
  Hjemmeformen til Reading stopper nok en dag. Muligens ville vi tenkt at den dagen ville komme her, men skaden til Ross Stewart er en gigantisk smell for gjestene Sunderland og derfor får Joao og co tipset.
  Resten av kampene onsdag:
  Luton – Coventry: Det virket som Luton var på rett vei etter sterke seiere borte mot Cardiff og Swansea i tillegg til et godt poeng hjemme mot Sheffield United. Det så bra ut mot Wigan også men Carlton Morris sitt ledermål var ikke nok i Wigan sin sene snuoperasjon og dermed nok et hjemmetap for Natan Jones. Det som skulle bli bare årets andre hjemmekamp ble selvfølgelig utsatt grunnet dronningens bortgang. Dermed er det nok en bortetur som venter. Den amputerte starten har gitt utslag på banen og etter 0-3 mot Norwich sist står de med et poeng og 5-11 i målforskjell på bunnen av tabellen.
  Millwall -Queens Park Rangers: Midtstopper Charlie Cresswell (hans tredje) og Benik Afobe ordnet 2-0 og dermed var laget i rute igjen etter tre strake tap uten nettkjenning. Står også uten scoringer og poeng i tre av deres fire bortekamper, og måtte ha hjelp av to selvmål på overtid i den fjerde. Skikkelig London-oppgjør når QPR gjester The Den. Hjemme på Loftus Road har QPR fremstått fantastiske og begredelige og står med 2-1-1. Forrige hjemmekamp var Ilias Chair fenomenal og leverte en strålende kamp sammen med Stefan Johansen som noterte seg for to målgivende i 3-1 seieren over Hull. Sist ble det tap og null scoringer da Swansea tok alle tre poengene i Wales. Står med 1-1-2 på deres fire bortekamper. Seieren mot Watford i den forrykende 3-2 kampen. 
  Norwich -Bristol City: Den fæle sesongstarten har blitt snudd på hode for Dean Smith. 3-0 seieren hjemme på Carrow Road sist var den femte i rekken, noe som har tatt laget opp på en andreplass. I denne kampen var Temuu Pukki tilbake fra start og ble målscorer sammen med deres overraskende storscorer Josh Sargent. Sistnevnte har fem mål på deres fem siste kamper og det var det ikke mange som så komme etter fjorårsdebuten i Premier League. Hva har du gjort med mannskapet ditt, Nigel Pearson? Seks kamper uten tap, inkludert fire sterke seiere. Laget har i år flere strenger enn Andreas Weimann å spille på og viste effektiv kontringsfotball da Blackburn Rovers ble senket med 3-2 på Ewood Park sist. Nahki Wells og Tommy Conway herjer framfor mål. 
  Rotherham -Blackpool: Midtstopper Richard Wood har scoret klubbens tre siste mål for Rotherham. Det har gitt fire poeng hjemme i Yorkshire mot Birmingham og Watford. Etter to uavgjorte på deres to første bortekamper ble de smadret mot Sunderland sist. 0-3 var ikke et mål for lite. Theodor Corbenau ble helten da Blackpool tok tre poeng i borteoppgjøret mot Huddersfield med sin 1-0 i forrige kamp. Dermed kom de seg raskt til hektene igjen etter tapet av stjernespiller Josh Bowler dagen etter hjemmetapet mot rival Blackburn. Har tre hjemmekamper uten seier siden Reading ble slått i sesongpremieren men to seiere og en uavgjort på sine tre siste borte.
  West Bromwich – Birmingham: I det stemningen på The Hawthorns begynte å bli særs uhyggelig dukket debutanten Brandon Thomas-Asante opp syv minutter på overtid og sikret et poeng hjemme mot Burnley. Den trengte en presset Steve Bruce som fortsatt bare har sett laget sitt vinne en kamp på deres første åtte, til tross for spillemessig overtak i flere av kampene. Med nedrykksstreken over seg og tre strake tap var det ikke mye vi forventet da de tok turen til Deepdale forrige kamp. Overraskelsen var stor da Maxime Colin fikk det etterlengtede målet som hele England har ventet på. Preston var sjokkert og dermed rodde Birmingham i land en råsterk 1-0 seier og klatret over streken med sine åtte poeng. Klarer de en ny borteskalp i dette lokaloppgjøret? 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen