More

  Preview: Rayo Vallecano – Valencia

  Rayo Vallecano – Valencia
  Mandag kl. 21:00
  Vallecas
  TV: TV 2 Sport Premium 1
  Rayo Vallecano gjorde en strålende høstsesong i comebacket til La Liga, og lå på Champions League-plass da sesongen var halvspilt. Etter jul har imidlertid Rayo raknet fullstendig, og Andoni Iraolas mannskap har nå gått 11 strake i ligaen uten triumf. Samtidig renner målene inn bakover, og de har ikke holdt nullen siden de slo Alavés 2-0 i midten av desember. Det som virket å bli en kamp om Europa-plass, kan i stedet ende opp med å bli en kamp om å unngå nedrykk. Og i kveld venter en skikkelig kamp, i ordets rette forstand.
  I sann José Bordalás-stil, er Valencia versting-laget i La Liga. Los Che har sanket ikke mindre enn 103 gule kort denne sesongen, hvorav fem av de har vært gult nummer to på én og samme spiller i løpet av en kamp, og de har også ett direkte rødt på samvittigheten. Slike statistikker er det bare Getafe, ledet av Quique Sánchez Flores som kan måle seg med.
  Den røffe spillestilen har dog gitt resultater. Valencia er på øvre halvdel, og er ubeseiret på de fem siste i La Liga, og har dessuten en cupfinale med Real Betis å se frem til. Klarte imidlertid bare 0-0 hjemme mot Cádiz forrige runde.
  Skader: Martín Merquelanz, Radamel Falcao og Esteban Saveljich er skadet for Rayo, mens Santi Comesaña er suspendert. Valencia må unnvære skadde Antonio Latorre og Bryan Gil, samt suspenderte Mouctar Diakhaby.
  Tipset: Over 6,5 kort til 2,07 hos Coolbet
  Det blir som regel fyrrig når Valencia er på en fotballbane, og Rayo Vallecano er i svak form, og kan fort bli sugd inn i den krigerske stilen. Dette oppgjøret lukter det mye kort av.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen