More

  PREVIEW: RAYO VALLECANO – REAL MADRID

  Rayo Vallecano
  Lørdag kl. 18:30
  Vallecas
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Det er duket for Madrid-derby, der det står atskillig mer på spill for ligalederne. Rayo Vallecano har, etter en strålende start på sesongen, dalt kraftig og farer i ingenmannsland på tabellen. Fire strake tap og seks totalt uten triumf gjør sitt til at Rayo i stedet å om kjempe om en plass i Europa, har nok med å få kontakt med øvre halvdel. 1-2 borte mot Elche sist og 0-3 mot Osasuna i runden før det var ikke spesielt vakkert.
  Real Madrid har et halvt øye på returoppgjøret mot PSG, men må samtidig forsikre seg at de beholder en solid ledelse på seks poeng i La Liga. Los Blancos ankommer denne fra en overbevisende 3-0-seier mot Alavés, men har trøblet med poengdelinger både mot Elche og Villarreal i det siste.
  Skader: Rayo Vallecano stiller uten Cabrera (hofte), Pozo (Covid) og Merquelanz (kne), mens Madrid må unnvære Bale og Alaba (smeller).
  Tipset: Real Madrid blir relativt klare favoritter her, men 1,71 virker noe tynt. Vi går i stedet for en frekkis og forsøker under 2,5 mål til 2,09 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen