More

  Preview: PSV – Bodø/Glimt

  PSV – Bodø/Glimt
  Torsdag kl. 18:45
  Europa League
  Phillips Stadion
  Så starter endelig Bodø/Glimts sesong i Europa League, der sårene raskt ble slikket etter den skuffende exiten i CL-kvaliken mot Dinamo Zagreb. Oppgjør mot klubber som Arsenal og PSV gjør mye for å sukre pillen, og i kveld er det nederlenderne som står for tur. 
  Bodø/Glimt måtte vinke farvel til seriegullet da Molde på overbevisende vis slo dem 4-1 i den tidlige seriefinalen sist helg. Ti poeng blir nok for mye å hente inn for Kjetil Knutsens mannskap, men nederlaget gjør ikke at man gleder seg noe mindre til møtet med PSV – snarere tvert imot. Europa fikk se et Bodø/Glimt som slo godt fra seg i andreomgangen mot Dinamo Zagreb, der de som kjent måtte gi tapt i ekstraomgangene. Prestasjonen i Kroatia, og Knutsen lover at laget hans skal bli enda bedre mot europeisk motstand utover høsten.
  – Andreomgangen mot Dinamo, der er vi oss selv og viser at toppnivået til Bodø/Glimt er veldig høyt. Vi har gått på noen smeller og lært på den harde måten. Vi er ikke gode nok på enkelte områder, men vi kommer til å bli det. Alle som kjenner oss vet at vi gjør ting på vår måte, og da er vi ganske sta. Skal vi utvikle den må vi også gjøre det mot gode lag i Europa. Vi møter et godt lag med vanvittig mye individuell kvalitet, sier Knutsen på pressekonferansen i Nederland.
  PSV har fått en blandet start på sesongen i den nederlandske Æresdivisjonen, og i helgen gikk de på sesongens første nederlag da de tapte 1-2 mot Twente. Hjemme på Phillips Stadion er de en formidabel nøtt å knekke og slo Volendam ikke mindre enn 7-1 for snaut to uker siden. Men, i likhet med Bodø/Glimt, gikk også PSV på en skuffende exit i siste hinder i CL-kvaliken, der Rangers ble nederlendernes overmenn med 2-3 sammenlagt. Likevel er de utropt til nokså klare favoritter før kveldens møte med nordlendingene.
  Skader: Morten Konradsen, Ola Solbakken og Sondre Brunstad Fet er definitivt ute for Bodø/Glimt, mens Brede Moe, Amahl Pellegrino og Japhet Sery Larsen trøbler. PSV er uten Marco van Ginkel og trolig Noni Madueke. I tillegg er blant annet kraftspissen Luuk de Jong tvilsom.
  Odds:H 1,42 (LeoVegas & Unibet)U 5,45 (LeoVegas & Unibet)B 8,00 (Coolbet)
  Tipset: Begge lagene scorer og over 2,5 mål @ 1,97 (Coolbet)
  Vi har nederlenderne som relativt klare favoritter her, til tross for at Bodø/Glimt stadig har slått over matchvekt i Europa, men 1,42 frister på ingen måte. Da anbefales heller et målspill. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen