More

  Preview: Preston – Burnley

  Preston North End – Burnley:
  • Tirsdag 21.00
  • Championship
  • Deepdale
  • Viasport 1
  PRESTON
  Så var det slutt. Syv kamper og 16 minutt tok det før Preston slapp inn mål denne sesongen. Det fantastiske forsvaret var ekstremt heldige i den ellers så råsterke 1-0 seieren borte mot Coventry for to uker siden. Men det som skulle bli fulgt opp med årets første hjemmeseier ble en ny nedtur på Deepdale. Preston så ut til å få sjokk etter det tidlige baklengsmålet mot Birmingham og kom seg rett og slett aldri til hektene igjen. Med 0-1 står det etter åtte kamper med rare 2-1 i målforskjell. Fortsatt imponerende forsvarsspill, men to mål til nå i sesongen bør skremme manager Ryan Lowe noe. Manageren som ble utvist i forrige kamp fortalte etter kamp at han måtte ta en prat med angrepsspillerne sine.  Helgens bortekamp mot Bristol City ble avlyst grunnet dronningens bortgang så her får de en ny mulighet til å glede hjemmefansen som fortsatt, etter fire hjemmekamper, venter på både mål og seier. Da passer det bra med et lokaloppgjør, vel?
  BURNLEY
  3-4-1 er fasit for Vincent Kompany etter hans åtte første kamper for klubben. Sist kamp gav Jay Rodriguez Burnley ledelsen i borteoppgjøret mot WBA bare for å se at seieren glapp åtte minutter på overtid. De bør uansett være fornøyd med at de fikk med seg et poeng fra denne kampen og at bare et av WBA sine 23 skudd fant veien til nettmaskene. Kompany fortalte etter kampen at dette var første gang han så et slitent Burnley-lag ute på gressmatten. Det passet derfor perfekt med elleve dager fri som følge av utsettelsene i helgen. Hjemme på Turf Moor har Burnley bare stått igjen som vinner i en av kampene. Etter tre strake uavgjort tok de seieren sist med sitt 2-0 resultat over Millwall. Også i den kampen var Rodriguez målscorer og han står med fire scoringer på sine seks kamper denne sesongen. 1-2-1 på bortebane er helt ok med tanke på tidvis tøff motstand. Det er bare Sheffield United og Bristol City som har scoret flere enn The Clarets 14 mål til nå i sesongen.
  Trolig lagoppstilling: Hjemmelaget mangler trolig Andrew Hughes, Ben Woodburn, Bambo Diaby og Sean Maguire. For gjestene er Ashley Westwood ute men Kompany har håp om at både Scott Twine og Kevin Long er tilbake på benk i det minste.
  Preston North End: Woodman; Storey, Lindsay, Cunningham; Potts, Brown, Whiteman, Johnson, Brady; Parrott, EvansBurnley: Muric; Roberts, Harwood-Bellis, Taylor, Maatsen; Cork, Cullen; Vitinho, Brownhill, Tella; Rodriguez
  TIPS: H
  Burnely er knepen favoritt, men med Preston sitt gjerrige forsvar frister det å sette pengene der gevinsten er størst. 

  Resten av kampene tirsdag: 
  Blackburn – Watford: Blackburn gikk fra en sterk borteseier mot Blackpool til nok et hjemmetap da Bristol City kontret de i senk på Ewood Park. Ben Brereton Diaz reduserte med sitt andre mål på få dager til ingen nytte i kampen som endte med skuffende 2-3 tap. Ny sjanse her når Watford kommer på besøk. Sist gang kom Watford igjen skeivt ut med baklengsmål etter bare to minutter i borteoppgjøret mot Rotherham. Bayo ble den reddende engel med en herlig volley etter halvtimen som sikret 1-1 og et poeng på en dårlig dag. Det som gledet Watford-fansen mest var debuten til Kortney Hause. I sin første kamp fra start var han sterkt delaktig til at det ble med et poeng hjem igjen for et Watford-lag som varierer mye i sesongstarten.
  Huddersfield -Wigan: For Huddersfield går det særs trått om dagen. Bare en seier på de åtte første og har etter 0-1 tapet mot Blackpool forrige helg bare plukket et poeng på sine fire siste. To kamper uten scoringer er bekymringsverdig selv om vi er enige i at Yuta Nakayama sin ball mot Blackpool virket til å være over linjen. Nordmannen Thelo Aasgaard sikret Wigan deres andre seier for sesongen da han vakkert curlet inn 2-1 borte mot Luton i det kampen gikk mot overtid. Råsterk seier for laget som fortsatt venter på sin første hjemmeseier for sesongen etter tre uavgjort og et tap på de fire første.
  Hull – Stoke: To tap på rad for Hull. Først var de flere nummer for små i borteoppgjøret mot QPR og dette gjentok seg da Sheffield United vann 2-0 på MKM stadium i Hull. Er med sine 15 baklengsmål det laget som har sluppet inn flest scoringer i sesonginnledningen. Ikke den beste starten for Alex Neil i Stoke. Først redde de et poeng på overtid hjemme mot Swansea før de i helgen måtte reise tomhendt hjem fra Reading. Har bare plukket to poeng hjemme på Britannia på deres tre siste. Begge poengene ble sikret på overtid 
  Middlesbrough – Cardiff: Sesongens første seier for Middlesbrough da Swansea ble slått 2-1 hjemme på Riverside, men Chris Wilder var en forbanna mann etter overtidstapet mot Watford få dager senere til tross for innlånte Rodrigo Muniz sitt tidlige ledermål. Slo Sunderland 1-0 sist og er plutselig bare fire poeng unna playoff. En scoring på fem kamper og bare to poeng i sekken. «Nye Cardiff» har etter hvert fått det særs tøft. Var to nummer for små i møte med Millwall sist. Av trioen på topp er det bare Jaden Philogene-Bidace som har funnet nettmaskene på deres åtte første kamper
  Swansea – Sheffield United: Swansea står med 1-2-1 på bortebane, men før forrige hjemmekamp var det i Wales de største problemene låg. Joel Piroe misset på straffe men ble helten likevel da QPR ble slått 1-0 og Russell Martin tok sin første hjemmeseier for sesongen. Trengs flere oppturer men det blir ikke lett mot høytflyvende Sheffield United. Serielederne fosser videre. Oli McBurnie som ventet 45 kamper på ligamål har nå scoret i tre kamper på rad. 4-0 hjemme mot Reading ble fulgt opp med 2-0 borte mot Hull. Sander Berge ble værende i klubben og feiret ved å sette spikeren i kisten. 5-2-0 etter tapet på åpningsdagen nå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen