More

  Preview: Norge – Slovenia

  Norge – Slovenia
  Torsdag kl. 20:45
  Nations League
  Ullevaal Stadion
  NORGE
  Etter en litt sløv start, i alle fall etter hans egen standard, har Erling Braut Haalands landslagskarriere tatt av for alvor. Den kommende Manchester City-spissen har scoret i samtlige fire siste landskamper, og scoret alle målene i seirene mot Serbia og Sverige. Det har gitt Norge et strålende utgangspunkt før denne helgens oppgjør mot Slovenia og returen mot Sverige.
  – Vi har noe på gang. Vi blir mer erfarne og mer én gjeng for hver kamp som går. Det er fantastisk å se hvordan vi kriger sammen og hvordan vi klarer å vinne fotballkamper, sier Norges storscorer til fotballforbundets hjemmesider.
  Og bak nasjonens ubestridte superstjerne, vokser det frem nytt blod. Leo Østigaard var fantastisk i de to første gruppespillkampene, og virker å ha løst problemet på stopperplass med umiddelbar virkning. Midtbanen er i trygge hender, stødig dirigert av Martin Ødegaard og Sander Berge. Norge virker så definitivt å ha noe på gang – nå gjelder det bare å ikke snuble i unødvendige hindre. Men, Norge pleier som regel å ha et godt tak på de tradisjonelt svakere nasjonene.
  SLOVENIA
  Slovenias store supertjerne, Jan Oblak, ble usedvanlig vant til å plukke baller ut av eget nett i den nylig avsluttede La Liga-sesongen med Atlético Madrid. Den trenden har fortsatt inn Nations League. Oblak har sluppet inn seks mål på de to første kampene mot Sverige og Serbia, og dette er et lag Norge er store favoritter mot. De eneste lagene Slovenia har klart å slå det siste året er Kypros, Malta og Gibraltar. Men, Ståle Solbakken gjør også lurt i å være på vakt før slovenernes visitt til Ullevaal – de slo Kroatia 1-0 i VM-kvaliken i mars i fjor, og da stilte kroatene med alle sine sterkeste ess. Det begynner imidlertid å bli lenge siden de slo et lag av betydning på bortebane, og alt annet enn tre poeng til Norge her, vil være en enorm skuffelse, sett med norske øyne.
  TIPSET
  H
  Odds; 1,38 @ Coolbet
  Etter Norges imponerende seirer mot Serbia og Sverige, blir det vanskelig å sette noe annet enn hjemmeseier her. Slovenia er dessuten et svakt bortelag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen