More

  Preview: Middlesbrough – Rotherham

  • Lørdag 20.45
  • Championship
  • Riverside
  • Viasport 1
  Middlesbrough
  Det lugger så innmari for Chris Wilder for øyeblikket. Det ble regelrett et mareritt i midtuken da Cardiff ledet 3-0 på Riverside etter 45 spilte minutt. Spillet til Boro bedret seg i andreomgang men det holdt bare til to reduseringer, begge i løpet av to minutter kvarteret før slutt. Med denne sesongstarten ligger laget bare plassen over nedrykksstreken før denne runden. To seiere og to tap på deres fire siste er ikke bra nok når man gikk de første fem kampene uten seier. Deres to eneste seiere denne sesongen har kommet hjemme på eget gress og derfor er det håp om at de skal snu skuta igjen etter sjokket som ble påført sist. Wilder må få orden på forsvarsspillet sitt da den ellers så normalt gjerrige manageren har sett laget slippe inn 15 mål til nå. Bare Hull med sine 18 har en verre statistikk til nå i sesongen. 
  Rotherham
  En fantastisk kamp hjemme mot Blackpool i midtuken gav Rotherham 3-0 og tre poeng. Dermed er de fortsatt ubeseiret hjemme og står med 3-2-0 på første fem. Bortebane har derimot vist seg å være litt mer problematisk for Paul Warne og co. Sist ble det 0-3 i samme landsdel da Sunderland var flere nummer for store. Men, det var bare deres første tap for sesongen da de to andre bortekampene har endt uavgjort. Laget har også en kamp mindre spilt da den opprinnelige bortekampen mot Coventry ble utsatt grunnet tilstanden på banen. Utrolig nok kom ikke midtstopper Richard Wood på scoringslisten mot Blackpool. Men den store stopperen leverte målgivende til Chiedozie Ogbene og dermed fikk spissen sin fjerde scoring for sesongen, like mange som nevnte Wood.
  Trolig lagoppstilling: Trøbbel i bakre rekker med Zack Steffen ute sammen med midtstopper Darragh Lenihan og spiss Chuba Akpom. For gjestene er Lee Peltier, Shane Ferguson og Tom Eaves fortsatt ute. I tillegg kan ikke Grant Hall spille denne da han er utlånt fra Middlesbrough.
  Middlesbrough: Roberts; Dijksteel, McNair, Clarke; Jones, Mowatt, Howson, Crooks, Giles; McGree; MunizRotherham: Johansson; Hall, Wood, Harding; Norton-Cuffy, Wiles, Barlaser, Rathbone, Bramall; Washington, Ogbene
  Tips: H
  Det må klikke snart for Middlesbrough. Vi kan ikke skjønne noe annet at dette laget vil skyte ut av startblokkene i denne kampen og dermed unngå ny skyllebøtte fra Chris Wilder. Gjestene har normalt sin forse på dødballen og kan skape problem der, men nok til å ta poeng er det ikke

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen