More

  Preview: Manchester United – Atlético Madrid

  Manchester United – Atlético Madrid
  Tirsdag kl. 21:00
  Old Trafford
  TV: TV 2 Sport Premium
  Ralf Rangnicks mannskap hang ordentlig i tauene i det første oppgjøret mot Atlético Madrid, men slapp mirakuløst unna med 1-1 til kveldens returmøte på Old Trafford i kveld. João Félix sendte vertene tidlig i føringen med en flott stupheading, men det svenske stjerneskuddet Anthony Elanga sørget for balanse i regnskapet ti minutter før slutt.
  Og nå virker det som Atlético er i ferd med å ha funnet formen. De har vunnet fire på rad i La Liga for første gang siden august, men måtte slite i helgens 2-1-seier hjemme mot bunnlaget Cádiz. Engelsk presse er sjeldent imponert over den pragmatiske stilen Diego Simeone pleier å komme med til disse breddegrader, men El Cholo har ingen planer om å endre tilnærmingsmåten på Old Trafford.
  – Alle har sine meninger i fotballen. Jeg tror trenere alltid vil prøve å gjøre det beste ut i fra spillerne de har. Vi vet at enhver kamp er forskjellig, og at vi har gjort det bra i dette landet (England) tidligere. Vi kommer til å presse høyt, og jeg tror vi har muligheten til å utnytte enhver feil de kommer til å gjøre, sier Simeone på pressekonferansen før toppoppgjøret på Old Trafford.
  På motsatt side av Atlético Madrid, står Cristiano Ronaldo, mannen som har senket spanjolene i ikke mindre enn to Champions League-finaler. Det fins ingen spiller på planeten Los Colchoneros-fansen hater eller frykter mer, og den dårlige nyheten for dem, er at Ronaldo virker å være på vei mot godt, gammelt slag.
  37-åringen virker fremdeles middels interessert i å tilpasse seg Rangnicks metoder, men på lørdag sørget han egenhendig for at alle poengene ble igjen i Manchester i lørdagens storkamp mot Tottenham. Etter å ha åpnet ballet med en rakett fra over 20 meter, scoret han ytterligere to og noterte seg for sitt andre hattrick i United-trøya. Dermed er han mannen hele United setter sin lit til skal skyte dem til kvartfinalen. 
  – I tillegg til målene, synes jeg prestasjonen hans mot Tottenham var god, om ikke veldig god. Det er åpenbart at vi ønsker det samme fra ham igjen mot Atlético. Men, det handler ikke bare om ham, det handler om hele laget. Vi må vite hva det dreier seg om taktisk, og resten går ut på å ha energien til å fullføre kampplanen vår, sier United-sjefen. 
  Uniteds seier mot Tottenham var en viktig trepoenger etter 0-0 mot Watford og 1-4 mot byrival Man. City. Hjemmelaget har vunnet bare én av sine fire siste i Champions League, mens Diego Simeones mannskap kan skilte med kun to triumfer fra deres syv kamper i denne turneringen denne sesongen.
  Skader: Luke Shaw og Scott McTominay er tvilsomme til kveldens oppgjør, mens Bruno Fernandes avla en falsk positiv Covid-test og bør være tilgjengelig. Atlético Madrid gjennomgår en aldri så liten skadekrise, og må stille uten Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Daniel Wass, Matheus Cunha, Sime Vrasljko og Mario Hermoso.
  Tipset: B til 3,70 hos Coolbet
  Til tross for skadeproblemer hos gjestene, har vi likevel mest troen på spansk triumf, og forsøker en liten innsats på borteseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen