More

  Preview: Mallorca – Real Sociedad

  Mallorca – Real Sociedad
  Onsdag kl. 21:00
  Visit Mallorca Estadi
  TV: TV 2 Sport Premium
  Hengekamp fra den 21. runden når Mallorca og Real Sociedad låser horn på Mallorca i kveld.
  Vertene er fortsatt låst i nedrykksstriden, men til tross for to strake tap, beholder Los Piratas en luke på fem poeng til streken. I 0-1-tapet mot Valencia i helgen ble de felt av en av sesongens vakreste mål av bortelagets midtstopper, så de har ikke akkurat flyten med seg heller for tiden. Strake triumfer mot Cádiz og Athletic Bilbao i begynnelsen av februar har likevel gitt Mallorca litt luft i bunnen.
  Real Sociedad er mildt sagt uberegnelige, og kan like gjerne slå regjerende mester Atlético Madrid, så vel som å tape baskerderbyet mot Athletic Bilbao 0-4. La Real røk også hodestups ut av Europa League mot RB Leipzig forrige uke, og med exit i Copa del Rey, gjenstår bare La Liga å spille for denne sesongen. Der holder baskerne til på en 6. plass, men med seier i kveld vil de rykke opp én plass, og samtidig puste Barcelona på 4. plass i nakken.
  Skader: Iñigo Ruiz mangler for Mallorca, men Dominik Greif kan være tilbake etter en runddans med Covid. Real Sociedad har imidlertid en lang og vond skadeliste: Joseba Zaldúa, Nacho Monreal, Carlos Fernández, Adnan Januzaj, Rafinha, Diego Rico og Ander Barrenetxea må alle stå over for La Real.
  Vårt Tips: H til 3,30 hos Unibet.
  Mallorcas poengnød, kombinert med La Reals skadeliste, gjør at vi fristes til et spill på hjemmeseier her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen