More

  Preview: Mallorca – Real Madrid

  Mallorca – Real Madrid
  Mandag kl. 21:00
  Visit Mallorca Estadi
  TV: TV 2 Sport
  Sevillas poengdeling mot Rayo Vallecano i går, betyr at Real Madrid kan øke forspranget til ti poeng på toppen av tabellen, og dermed langt på vei parkere Sevilla i gullkampen én gang for alle.
  Real Madrid svever naturligvis høyt etter forrige ukes fenomenale opphenting mot PSG. Med 0-2 sammenlagt, stirret spanjolene Champions League-exiten i hvitøyet, men så våknet villdyret Karim Benzema. I løpet av 17 elleville minutter, sørget franskmannen for avansement med sitt vaskeekte hattrick, og dermed er stemningen i leiren naturligvis god før hverdagen kaller mot Mallorca i kveld. 
  – Vi føler oss naturligvis veldig bra, for laget er i strålende form. Vi har alt som skal til for å gjøre en god kamp, men vi vet samtidig godt at Mallorca kjemper for å nå sine mål, og de vil kjempe med alt de har. Det er ikke mange kamper igjen nå, så vi må være på vårt best i hver og en av dem, sier Carlo Ancelotti på pressekonferansen før kveldens oppgjør.
  Mallorca vil være mer enn fornøyde hvis de holder plassen i La Liga, men fire strake tap er alarmerende form. Tre av disse har imidlertid vært knepne ettmålstap, og nå gjelder det for Los Piratas å finne tilbake formen fra i høst. De sliter imidlertid med å få ballen i mål, og har scoret bare 26 mål på 27 kamper i ligaen. At toppscoreren deres, Salva Sevilla, står med bare fire fulltreffere forteller det meste om hvor skoen trykker for dem. Mallorca er heller ikke nevneverdige dykte til å holde rent bakover, og har 45 baklengs, som er nest flest i divisjonen.
  Skader: Íñigo Ruiz (kne), Dominik Greif (Covid-19), Manolo Reina (suspendert) og Rodrigo Battaglia (suspendert) mangler for Mallorca. Real Madrid hadde i utgangspunktet full tropp å velge fra, men midtstopper Éder Militão har meldt forfall i siste liten.
  Tipset: Real Madrid vinner med to mål til 4,90 hos Coolbet.
  Her skal det normalt være klasseforskjell mellom lagene, og vi tror gjestene får en behagelig kveld på jobben. En tomålsseier uten nevneverdige anstrengelser kan fort stå på trappene her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen