More

  Preview: Luton – Sheffield United

  • Fredag 21.00
  • Championship
  • Kenilworth Road Stadium
  • Viasport 2
  Luton
  Endelig satt den for Luton. Etter to poeng på deres fire første kamper slo Nathan Jones menn til med en råsterk 2-0 seier borte mot Swansea forrige helg. Foruten Dan Potts sitt vanvittige scoring i 1-1 kampen mot Burnley i andre serierunde hadde Luton hatt store problem med å finne nettmaskene før mål nummer to og tre kom i Wales. Særs gledelig var det at Carlton Morris fikk sitt første mål siden overgangen fra Barnsley i sommer, og da er i alle fall en av spissene i gang. Nå venter en ny tøff kamp mot Sheffield United og muligens er dette dagen det skal løsne for Elijah Adebayo? Spissen som scoret 16 mål forrige sesong har slitt stort i sesonginnledningen. Hjemme på Kenilworth Road har det de spilt 0-0 mot Birmingham i en kamp de dominerte før de tapte 0-1 i en jevnspilt kamp mot Preston. Det er på tide med litt action igjen for hjemmefansen.
  Sheffield United
  Blades startet sesongen med tap borte mot Watford men har kommet seg raskt til hektene igjen og det kan sies at denne sesongen har startet langt bedre enn fjorårssesongen. Anført av en strålende Iliman Ndiaye og Sander Berge har laget vartet opp med tre hjemmeseiere over Millwall, Sunderland og Blackburn med sifrene 2-0, 2-1 og 3-0 i tillegg til et sterkt bortepoeng i Middlesbrough i deres 2-2 kamp. Paul Heckingbottom har fått sving på laget til tross for en del skadeproblemer i sesongstarten. Han samlet laget rekordtidlig i sommer og har trent laget knallhardt. Det virker til å gi resultater allerede i august. 3-5-2 ser akkurat nå like perfekt ut som i glansdagene til Chris Wilder. Det har gitt tabelltopp etter fem serierunder, og kanskje blir de der ut sesongen?  
  Trolig lagoppstilling: Harry Cornick, Pelly Ruddock-Mpanzu, Alfie Doughty og Fred Onyedinma mangler alle for hjemmelaget. Jack O’Connell, Jack Robinson og Ciaran Clark mangler for bortelaget.
  Luton Town: Horvath; Burke, Lockyer, Potts; Bree, Campbell, Clark, Bell; Freeman; Adebayo, Morris
  Sheffield United: Foderingham; Ahmedhodzic, Egan, Norrington-Davies; Baldock, Fleck, Norwood, Lowe; Berge, Ndiaye; McBurnie
  Tips: B
  Sheffield United tok fire av seks poeng i disse oppgjørene forrige sesong. Med 2-0 hjemme og 0-0 på Kenilworth Road. Oddsen på 2.45 er litt lav men vi gir likevel tipset til Sheffield United i denne kampen med tanke på den enorme formen til enkeltspillerne deres.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen