More

  Preview: Liverpool – Real Madrid

  Skal det endelig lykkes for Klopps menn mot de spanske gigantene?

  • Liverpool – Real Madrid
  • Tirsdag kl. 21:00
  • Anfield, Liverpool

  Liverpool var for bare noen uker siden levnet nærmest null sjanse til å avansere til kvartfinalen i Champions League på bekostning av mektige Real Madrid. Men, strake oppturer og 2-0-triumfer mot Everton og Newcastle har gitt etterlengtet og kan hende også berettiget håp før møtet med de spanske gigantene.

  The Reds har også sitt å revansjere etter strake tap i Champions League-finaler mot nettopp Real Madrid, og Klopps mannskap står med miserable 0-1-5 på de siste seks møtene med Los Blancos. Forrige gang de møttes over to kamper var i kvartfinalen for to sesonger siden, og da vant spanjolene 3-1 sammenlagt. Klopp sier seg enig i at overbevisende seirer mot Everton og Newcastle har hjulpet i inngangen til kveldens gigantoppgjør på Anfield, men mener Liverpool må være på sitt absolutt beste for å ha noen som helst mulighet til å avansere.

  – Vi har fått to fine resultater, og forhåpentligvis kan vi bygge på det, vi er nødt til det. Vi er nødt til å spille en super kamp. Faktisk er vi nødt til å spille to supre kamper for å gå videre. Men, det har jeg ingen problemer med. For hvis du ikke er på ditt beste, har du ingen sjanser. Real Madrid trenger ikke være på sitt beste og likevel ha en mulighet, det er den store forskjellen på disse lagene, og det er nokså spesielt. Men, jeg kan uansett ikke vente, sier Liverpool-sjefen på pressekonferansen før kveldens oppgjør.

  Liverpools triumfer mot Everton Newcastle har gitt fornyet håp om topp 4 i hjemlig Premier League, men alt har heller ikke gått på skinner for Real Madrid i ligaen denne sesongen. De regjerende mesterne har havnet åtte poeng bak ledende Barcelona, men sikret seg seieren i Klubb-VM. Også Reals ligaform har tatt seg opp de siste ukene med 4-0 og 2-0 mot Elche og Osasuna, selv om Real var et stykke unna sitt beste i lørdagens triumf. Men, ingen lag og spillere er mer seiersvante i denne turneringen enn Carlo Ancelottis mannskap. Madrid har vunnet denne turneringen hele 14 ganger og ikke mindre enn fem ganger siden 2014. Ancelotti gleder seg stor til å spille under flomlysene igjen.

  – Vi er ute etter å gjøre en god jobb, slik vi gjorde forrige sesong. Vi vet vi har en meget tøff kamp foran oss, og vi kan ikke spille godt bare på Anfield, men må også prestere i returoppgjøret. Men, vi kan ikke vente med å spille Champions League igjen, forklarer Ancelotti før kveldens oppgjør.

  Skader

  Liverpool mangler Luis Díaz, Thiago, Ibrahima Konaté, Calvin Ramsay og Arthur Melo. Darwin Núñez sliter med en vond skulder, men kan bli klar i tide. Real Madrid mangler Ferland Mendy, Toni Kroos og Aurélien Tchouameni.

  Tipset

  • Begge lag scorer
  • Odds: 1,58 hos Norsk Tipping

  Nokså lavoddser dette, men at begge lagene scorer her, men virker som en banker.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen