More

  Preview: Liverpool – Inter

  Liverpool – Inter
  Tirsdag kl. 21:00
  Anfield
  TV: TV 2 Sport 1
  Med en solid ledelse fra det første møtet i Milano, håper Liverpool-fansen at drømmen om fire titler lever i beste velgående etter kveldens returoppgjør under flomlysene på Anfield.
  Europeiske kvelder og Liverpool går som kjent hånd i hånd, og Jürgen Klopp har ingen planer om å la 2-0-ledelsen glippe. Tyskeren er imidlertid smertende klar over at Inter bet bedre fra seg enn hva resultatet tilsier i det første oppgjøret. Italienerne hadde rødtrøyene i alvorlig trøbbel, men klarte ikke helt å omsette det voldsomme presset til store, tellende målsjanser.
  – Jeg tror 2-0 er den ledelsen som har blitt snudd oftest i fotballens historie. Hvis du leder 2-0 når du er halvveis og tror jobben er gjort, så er du i trøbbel. Inter kommer hit for å ta initiativet og jage kampen, men det samme gjør vi, for vi er ikke et lag som ønsker å forsvare oss til resultater. Vi ønsker å angripe kampen igjen, så la oss se hva vi kan få ut av det, forklarte Liverpool-bossen på pressekonferansen i Anfields katakomber.
  I det første oppgjøret på San Siro, gikk flere av Inter-spillerne igjennom en lei måltørke, og da særlig Lautaro Martínez. Kampen mot Liverpool var argentinerens syvende strake i klubbdrakt uten nettkjenning, men Martínez har siden bøtet på det. I helgens 5-0-seier over Salernitana var spissen tilbake med et smell, og scoret hattrick. Det har imidlertid skjedd bare én gang tidligere at et lag har hentet opp et 0-2-tap på hjemmebane og avansert til neste runde i Champions Leagues utslagsrunder, så Inter-sjef Filippo Inzaghi er smertelig klar over størrelsen på oppgaven som venter.
  – Det kommer til å bli ekstremt tøft på Anfield mot et av de beste lagene i Europa, men ambisjonene våre er skyhøye. Spillerne er fokuserte, godt forberedte og vet hva de kan forvente seg. Vi spilte godt i den første kampen, og er ute etter å gjøre det godt i returkampen også, det vil hjelpe oss uansett hvordan det går. Det er en unik opplevelse for en fotballspiller å spille kamper på dette nivået, sier Inzaghi.
  Liverpool og Inter jager ligagull i hver sin hjemlige liga. Engelskmennene er seks poeng bak ledende Manchester City, med en kamp til gode, i Premier League, mens Nerazzurri er bare to poeng bak byrival Milan og har en kamp til gode. 
  LES OGSÅ: 350 000,- PÅ SØNDAGENS TRAVTIPS
  Skader og suspensjoner: Trolig skadefri tropp for Liverpool, men Klopp har varslet at han vil være spesielt varsom med Roberto Firmino, og brasilianeren risikeres trolig ikke. Thiago og Joël Matip er aktuelle igjen. Inter mangler særs viktige Nicolo Barella med suspensjon. Ivan Perisic er tilbake fra skade, mens Aleksandar Kolarov ikke er registrert for Champions League-spill.
  Tipset: Begge lagene scorer: Nei til 2,15 i odds hos Unibet
  Liverpool er favoritter, men 1,60 føles ikke spillbart, uansett hvor mektige de helrøde pleier å være under flomlysene på Anfield. Da forsøkes heller en innsats på at minst ett av lagene, trolig vertene, holder rent bakover. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen