More

  PREVIEW: LEVANTE – ELCHE

  Levante – Elche
  Fredag kl. 21:00
  Ciudad de Valencia
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Tabelljumbo Levante i kjempetrøbbel med bare to seirer så langt i sesongen. De to siste rundene har de imidlertid plukket opp fire poeng, som har tent et ørlite håp om overlevelse for Granotas. Prestasjonene har tatt seg opp i seieren mot Atlético Madrid og 1-1-resultatet mot Celta Vigo, men det er stadig ikke til å komme unna at dette er et lag i store vanskeligheter.
  De tar imot Elche, som flyter på en skikkelig medgangsbølge for tiden. Dog tapte de 1-2 mot Sevilla for noen uker siden, men det er også deres eneste La Liga-tap i 2022. Forrige runde slo de Rayo Vallecano 2-1 etter scoringer av Guido Carrillo og Ezequiel Ponce på tampen av kampen. Det omvendte møtet i høst endte 1-1.
  LES OGSÅ: DUNDRENDE OVERSKUDD
  Skader: Nemanja Radoja (muskelskade) og Ruben Vezo (hamstring) er ute for Levante, mens José Campaña, Shkodran Mustafi og Sergio Postigo alle er usikre. John Donald (ankel) og Helibelton Palacios (hamstring) mangler for Elche, og Lucas Boyé må testes før kampstart.
  Vårt Tips: B til 3,90 hos Coolbet.
  Levante har vært La Ligas klart svakeste lag denne sesongen, og 3,90 er etter vår mening dermed kjempeodds. 
  Husk også at du kan bli abonnent på Norges eneste sport- og spillavis, som den siste tiden har levert strålende avkastning på nasjonens beste oddstips. Du kan velge mellom flere abonnement her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen