More

  Preview: Kongsvinger – Sandefjord

  Spenningen er langt på vei avgjort.

  Det er gått snart tre år siden Martin Ramslands hattrick på seks minutter sendte Lillestrøm ned til OBOS-ligaen og Start opp til Eliteserien. Et lignende mirakel må til i ettermiddag for at Kongsvinger skal hente opp Sandefjords tilsynelatende svært komfortable 4-0-ledelse.

  SF var overlegne sist og fikk til slutt en veldig enkel seier mot laget som endte som nummer 6 i OBOS-ligaen denne sesongen, til tross for at vestfoldingene ikke hadde vunnet en fotballkamp siden 2-1-seieren over Kristiansund i juni – et annet lag som må ta den tunge turen ned til 1. divisjon neste sesong. Mohamed Ofkir var briljant, som han har vært for Sandefjord i hele 2022, og hvalfangernes nøkkelspiller blir garantert viktig også i dag, for å holde hedmarkingene unna.

  Kongsvinger kunne til sammenligning slå seg på brystet med tre strake skader før braksmellen mot Sandefjord, men Eirik Mælands mannskap stilte også nokså reduserte. Til ettermiddagens returmøte på Gjemselund, får vertene imidlertid tilbake Trace Murray og Fredrik Holmé tilbake fra karantene, så Kongsvinger stiller med et sterkere mannskap enn hva de kunne gjøre på Release Arena onsdag kveld.

  Sandefjord skal ikke ha fått noen nye skadeproblemer i opptakten til sesongfinalen, og mangler dermed bare langtidsskadde Sander Risan Mørk og Sander Moen Foss.

  Vårt Tips

  • U (0-1)
  • Odds: 4,30 hos Coolbet

  Kongsvinger kommer til å kaste alt fremover, mens Sandefjord har råd til å tape med både ett og to uten å bli nevneverdig bekymret. Dette kan fort ende med en knepen ettmålsseier til hjemmelaget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen