More

  Preview: Juventus – Villarreal

  Juventus – Villarreal
  Onsdag kl. 21:00
  Allianz Stadium
  TV: TV 2 Play
  Villarreal kan bli det tredje spanske laget som kvalifiserer seg til kvartfinalen i denne sesongens Champions League, men da må de slå Juventus i Torino etter 1-1 i det første oppgjøret på La Cerámica. Begge Madrid-lagene er allerede videre til neste runde, og nå skal Unai Emerys mannskap forsøke å følge opp.
  Med 1-1 i det første oppgjøret på La Cerámica, lever oppgjøret mellom Juventus og Villarreal i beste velgående før returen på Allianz Stadium. Juventus´ nye toppspiss, Dusan Vlahovic, trengte ikke engang ett minutt på å score sitt første mål i Champions League for den gamle damen, men Villarreal ristet av seg åpningssjokket og tok snart initiativet i kampen.
  Dermed var det intet annet enn fortjent enn at den gule ubåten til slutt fikk sin utligning midtveis i andreomgang, og drømmen om første kvartfinale i denne turneringen siden 2009 er på ingen måte over.
  – Vi var ikke redde og viste modighet, til tross for det tidlige baklengsmålet. Vi hadde gode muligheter til å utligne i førsteomgang, men vi ønsket mer enn uavgjort før returen. Vi er på ingen måte fornøyde med dette resultatet, sa Emery etter kampslutt i det første møtet.
  Spansk sensasjon
  Juventus er store favoritter til å avansere til kvartfinalen, og spillselskapet Coolbet har prissatt italienerne til 1,43 ganger innsatsen for å ta seg videre på bekostning av Villarreal. Bianconeri må imidlertid vokte seg ve og vel for den gule ubåtens Yeremi Pino. Den 19 år gamle sensasjonen har tatt steget på den store scenen og fått sitt virkelige gjennombrudd denne sesongen. Det virkelige gjennombruddet hans kom umiddelbart etter det første møtet med Juventus i La Liga-runden mot Espanyol. Da scoret han hele fire ganger i 5-1-seieren, og ble med det den første spilleren i klubbens historie til å score fire mål i én og samme ligakamp.
  Det har skutt fart i ryktene om en overgang til en europeisk toppklubb til sommeren, og de siste dagene har 19-åringen blitt koblet til både Manchester City, Liverpool og Arsenal. Liverpool har sågar blitt rapportert til å ha tatt kontakt med Villarreal, og skulle Yeremi Pino skille seg ut med positivt fortegn i returmøtet med Juventus, vil ryktene neppe avta i de kommende ukene og månedene.
  Med i tittelracet?
  Juventus har imidlertid planer om å revansjere seg for tidlige og pinlige exiter i Champions League de siste sesongene. De har blitt slått ut i åttedelsfinalen i de tre foregående sesongene, og har heller ikke tatt seg forbi kvartfinalen siden 2017. Den gamle damen har langt større ambisjoner enn som så, og Juve-sjef Maxi Allegri er forberedt på å ta alle midler i bruk for avansement.
  – Vi må vinne. Det er så enkelt som det. Et Juventus-lag som spiller stygt og vinner er bedre enn et Juventus-lag som spiller vakkert og taper. Returkampen blir som en finale. Vi må være tålmodige og kjenne laget vi møter, erklærer Bianconeri-bossen overfor italiensk presse.
  Juventus har etter en usedvanlig treg start på sesongen, spilt seg stort opp utover vinteren og våren. Fra å tidligere ha vært helt avskrevet i kampen om Scudettoen, spekuleres det nå i om den gamle damen er i stand til å riste av seg de tidlige tegnene på leddgikt og hoftefeste og melde seg på i kampen om seriegullet sammen med de øvrige utfordrerne.
  Skader: Denis Zakaria og Leonardo Bonucci er bekreftet ute for Juventus, men trioen Chiellini, Dybala og Bernadeschi er med i troppen, men det gjenstår å se om de er friske nok til å starte. Villarreal har Alberto Moreno ute resten av sesongen med alvorlig kneskade, men den gule ubåten er først og fremst spent på om toppspissen Gerard Moreno rekker å bli klar i tide.
  Tipset: B til 4,35 hos Villarreal
  Jeg syns Villarreal stod godt til Juventus i den første kampen, og den gamle damen har snublet ofte på dette hinderet i turneringen de siste sesongene. Fristes klart mest av borteoddsen her.
  Husk også at du kan tegne abonnement på Tipsbladet, og vi har flere varianter å velge mellom. Vi kan vise til solid overskudd i odds-regnskapene våre, og vi vil gjerne ha deg med på pengegaloppen!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen