More

  PREVIEW: GRANADA – CÁDIZ

  Granada – Cádiz
  Mandag kl. 21:00
  Nueveo Los Cármenes
  TV: TV 2 Sport Premium
  Dramatisk bunnoppgjør i vente når nummer 17 og 19 på tabellen møtes til dyst i Granada. Dette er et slag mellom to klubber som ikke har vært særlig seiersvante i det siste. Vertene står med fem strake tap og syv totalt uten seier, mens Cádiz har vunnet kun tre kamper hele sesongen hittil.
  Her står nok mest på spill for Cádiz, for tap her vil gi en betydelig luke til nedrykksstreken, en luke de vil få store problemer med å tette i løpet av de gjenstående kampene. Los Piratas ankommer denne fra to strake uavgjorte mot Celta og Getafe, men i kveld er det kun tre poeng som gjelder.
  Skader: Maxime Gonalons (hamstring) er definitivt ute for Granada, mens Santiago Arias må testes før kampstart. Cádiz mangler kun suspenderte Alfonso Espino.
  Tipset: H til 2,09 hos Coolbet.
  Granada er hårfine favoritter, men her manes det til forsiktig innsats. Jeg har i stedet plukket meg ut et kortspill. Dette kan fort bli intenst og tøft, og prøver heller en slant på over 6,5 gule kort til 2,10 hos Coolbet.
  Så langt dette året har Tipsfondet levert et solid overskudd, og det er bare å bli med på pengegaloppen. Vi har flere abonnement å velge mellom, og du kan velge levering til både manuell og digital postkasse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen