More

  Preview: Celta – Cádiz

  Celta – Cádiz
  Fredag kl. 21:00
  La Liga
  Balaídos

  Iago “Barry” Aspas ble matchvinner for Celta for 35. gang i karrieren da han senket Girona 1-0 fredag kveld. Det var en jevnspilt affære, men Aspas´ smarte avslutning i lengste hjørne var nok til å gi de lyseblå sesongens første seier. Celta har spilt én hjemmekamp så langt denne sesongen, da røk de hele 1-4 mot Real Madrid. Var ikke alltid like gode på hjemmebane forrige sesong heller, med 7-4-8 på Balaídos.
  På Deadline Day hentet også Celta norske Jørgen Strand Larsen fra Groningen for 11 millioner euro. 22-åringen har bare fått én trening med laget, og trener Eduardo Coudet har avslørt at han brukte den samme treningsøkten på å terpe de siste detaljene til spillerne som starter kveldens oppgjør, så den norske spissen er uansett uaktuell fra start, men Coudet avslørte at det kunne være aktuelt med et innhopp fra benken.
  Cádiz er i sin tredje strake ligasesong, men de første signalene kan tyde på at det også stopper her. Strake tap mot Real Sociedad og Osasuna innledningsvis uten ett mål. Mandag røk de dessuten hele 0-4 hjemme mot Athletic Bilbao, og ligger aller sist på tabellen etter tre runder med 0 poeng og ynkelige 0-7 i målforskjell.
  Skader: Gonçalo Paciência er eneste skadefravær for Celta, mens Jørgen Strand Larsen kan få sin debut. Cádiz mangler kun Jon Ander Garrido.
  Tipset: HOdds: 1,73 (Unibet)
  Celta utgjør en trussel mot ethvert lag i La Liga så lenge Iago Aspas er skadefri og i form. Veteranen bør kunne skape atskillig med trøbbel mot sårbare gjester, og vi tror dette ender med lyseblå triumf – forhåpentlig med et norsk innslag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen