More

  Preview: Bodø/Glimt – Zalgiris

  Bodø/Glimt – Zalgiris
  Onsdag kl. 18:00
  Champions League
  Aspmyra 
  Bodø/Glimt er bare to hindere unna gruppespill i Champions League, hvilket ville vært den ultimate triumf for Kjetil Knutsen og kompani. Glimt fikk seg et skremmeskudd med 0-1 mot Linfield i forrige runde, men svarte ettertrykkelig på tiltale i returmøtet på Aspmyra og vant 8-0.
  Siden den gang har Victor Boniface blitt solgt til belgiske Union Saint-Gilloise. Spissen var i fyr og flamme de siste månedene av karrieren i Glimt, og nigerianeren kommer til å bli savnet – til tross for at klubben hadde planen klar og hentet inn Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen som erstatter for Boniface. Flere spillere har også ankommet Aspmyra den siste uken; tsjekkiske Lucas Kubr og slovenske Nino Zugulj.
  Kubr kan bekle alle roller på venstre siden, men trives best på backplass. Zugulj trives like godt på høyre- så vel som venstrekant. Det synes åpenbart at Knutsen har vært på jakt etter fleksible spillere så langt dette overgangsvinduet.
  Bodø/Glimt er store favoritter til å ta seg videre på litauiske Zalgiris´ bekostning. Spillselskapet Coolbet tilbyr 1,37 i odds på kveldens hjemmeseier, og Glimt har spilt festfotball de siste ukene. Litauerne ligger på andreplass i hjemlig liga, men har hele fire kamper til gode på ligaleder Hegelmann Litauen. Skulle Bodø/Glimt avansere til play-off, venter vinneren av Ludogorets og Dinamo Zagreb i siste hinder før gruppespillet starter. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen