More

  Preview: Bodø/Glimt – Roma

  Bodø/Glimt – Roma
  Aspmyra kl. 21:00
  Vises på V4
  H: 3,70 (Coolbet & Unibet)
  U: 3,70 (Coolbet)
  B: 2,04 (Coolbet)
  Da José Mourinho ankom Bodø i forbindelse med møtet i Europa Conference Leagues gruppespill i høst, ble han tatt imot som en rockestjerne, og lot seg hjertelig avbildes på selfier og signerte villig vekk autografer.
  En og en halv ydmykelse senere, var mottakelsen en ganske annen ved ankomst i går kveld. I stedet for kameralinser og autografblokker, ble Mourinho møtt med snøballer. En klar melding om de lokale ikke lenger ser på Roma som sine overmenn.
  6-1-seieren i høst var en maktdemonstrasjon av de sjeldne, og en av de beste prestasjonene av et norsk klubblag i en enkeltkamp noensinne. Siden den gang har Bodø/Glimt fortsatt Europa-eventyret og sjarmert alle i senk på sin ferd mot denne historiske kvartfinalen.
  Derfor var det noe skuffende da Roma dukket opp av hatten igjen for andre gang på én sesong. Og det er grunn til å tro at nordlendingene får en helt annent motstand denne gangen. Roma har nemlig ikke glemt hva som skjedde sist, og italienerne fremstår i en helt annen forfatning enn i høst. De knuste byrival Lazio 3-0 i Derby della Capitale for noen uker siden, og er ubeseiret på de ti siste i Serie A.
  – Det kommer til å bli en helt annen kamp. For det første fordi det ikke finnes to like kamper. For det andre fordi vi har forandret oss så mye siden sist vi var her. I høst gikk begge lagene videre, og nå er det plass til bare ett lag i semifinalen. Men, jeg har full respekt for Bodø/Glimt som et lag, for de er et godt lag, sier José Mourinho på pressekonferansen i Bodø.
  Glimt imponerte ikke nevneverdig mye i seriepremieren mot Rosenborg. Og, til tross for imponerende knockout-seirer mot Celtic og AZ, og 8-3 sammenlagt mot Roma i høst, er bodøværingene store underdoger i kvartfinalen. Kjetil Knutsens mannskap gis hele 3,75 i odds for å avansere til semifinalen, mens Roma er priset til 1,25 av det samme spillselskapet.
  – Vi møter formlaget i Serie A. Siden sist, så har de blant annet lagt om til tre stoppere. Det er to nye kamper, som vi skal inn i med helt andre forutsetninger. Vi må være veldig lojale mot det som er Bodø/Glimt for å ha en sjanse, sier Kjetil Knutsen på Aspmyras pressekonferanse.
  Skader: Morten Konradsen er definitivt ute for Glimt, mens Japhet Sery og Sondre Brunstad Fet er usikre. Roma mangler bare Leonardo Spinazzola og Jordan Veretout.
  Tipset: B til 2,04 hos Coolbet
  Det er helt andre rammer og andre faktorer rundt dette oppgjøret enn i høst. Vi tror dessverre at Europa-eventyret stopper i kvartfinalen, og at Roma får med seg et godt utgangspunkteren før returen i den italienske hovedstaden. Vi spiller B-en til strålende odds.
  Fortsatt ikke abonnent på Tipsbladet? Bare i 2022 kan vi vise til et netto overskudd på 24 368,- på Tipsfondet. Vi dekker alle kamper i de største ligaene, og selvfølgelig Eliteserien og OBOS-ligaen. Bestill ditt abonnement på Tipsbladet her, og bli med på pengegaloppen!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen