More

  Preview: Bodø/Glimt – PSV

  Bodø/Glimt er nødt til å slå PSV i Europa Leagues siste gruppespill kamp for å sikre tredjeplassen og “avansement” til Conference League. Nordlendingene vil uansett være garantert videre Europacup-spill så lenge Zürich ikke tar poeng i sin bortekamp mot for lengst klare Arsenal, men det er ikke en garanti Kjetil Knutsen har råd til å stille seg 100 prosent bak. Full tenning mot nederlenderne er det eneste som gjelder.

  Bodø/Glimt gikk på en stjernesmell i forrige serierunde da de tapte 2-3 i toppoppgjøret mot Rosenborg. Kampen på Lerkendal ble en umiddelbar klassiker, men likevel en kamp Knutsen og kompani ønsker å glemme fortest mulig. En skalp i form av seier mot PSV vil legge søndagens smell i Trondheim fullstendig i glemmeboken, og Knutsen tror ikke eventyret for Glimt stopper her, selv om det skulle bli exit i Europa allerede i kveld.

  – Jeg syns vi er på en spennende reise. Det å kunne forsvare seg og måle prestasjoner, har vi pratet en god del om. Glimt står fjellstøtt i identiteten og har lært ekstremt mye. Det er ekstremt viktig å ha noe å se frem til i 2023, både for oss generelt, men også videreutvikling. Jeg ser potensiale i laget vi har, og store muligheter for å utvikle oss, sier Glimt-treneren på pressekonferansen før kveldens oppgjør.

  PSV er allerede klare for neste runde i Europa League, og kan også ende som gruppevinner om de vinner på Aspmyra, samtidig som Arsenal avgir poeng mot Zürich. Nederlenderne gjør det også godt i hjemlige, Æresdivisjonen og ligger på andreplass, kun poenget bak ligaleder Ajax.

  Vårt Tips

  • Begge lag scorer
  • Odds: 1,51 hos Coolbet

  Det synes vrient å spå vinner i dette oppgjøret, men at begge lag scorer på Aspmyra i kveld, synes langt mer sikkert. Oddsen er imidlertid ikke mer fristende enn at vi står over de store innsatsene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen