More

  Preview: Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb

  Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb
  Tirsdag kl. 21:00 (TV2)
  Champions League
  Aspmyra
  Så har man endelig kommet til siste hinder før Champions League-gruppespillet. Bodø/Glimt har spilt seg til muligheten for å komme til et historisk gruppespill, og når Glimt og Zagreb entrer gressmatta i kveld, vil det også være første gang Champions League-hymnen runger utover Aspmyra. Med maks uttelling, kan det bli første av fire ganger denne høsten.
  Bodø/Glimt kunne knapt vært i bedre form før dobbeltmøtet med Dinamo Zagreb. Nordlendingene har scoret 32 mål på de syv siste kampene i Eliteserien og Champions League-kvaliken, og selvtilliten er dermed høy på Aspmyra før møtet med kroatene.
  – Forventningene er at vi skal spille en historisk kamp. Vi skal være mest mulig oss selv. Vi skal angripe og vi er ikke naivet. Målet er at de skal ta hensyn til oss, sa en offensiv Glimt-trener Kjetil Knutsen på gårsdagens pressekonferanse på Aspmyra.
  Knutsen har allerede, med hell, målt krefter med José Mourinho, og Bodø/Glimt har blitt godt vant med viktige kamper i Europa de siste årene. Men, det har også Dinamo Zagreb, som er en gjenganger i Champions League-gruppespillet, og for dem vil exit mot de regjerende norske mesterne bli ansett som en fiasko. 
  Kroatene startet sesongen for en drøy måned siden, og Dinamo har kommet godt i gang. De topper allerede den kroatiske ligaen med 4-1-0 på de fem første kampene, og i forrige runde av Champions League-kvalifiseringen slo de ut Ludogorets med sterke 6-3 sammenlagt. Trøsten for Bodø/Glimt er at Dinamo har spilt fire ganger i Norge, men aldri vunnet. En sitter med følelsen av at kveldens gjester må reise tomhendte hjem til Krotias hovedstad nok en gang for at Bodø/Glimt skal ha en realistisk sjanse før heksegryta i Maksimir venter om en uke. 
  Skader: Morten Konradsen, Ola Solbakken og Sondre Brunstad Fet er skadet for kveldens hjemmelag. I tillegg er Brede Moe og Japhet Sery Larsen usikre. Vi har ikke lyktes med å finne skader på troppen til Dinamo Zagreb.
  Odds:
  H 2,25 (Unibet)U 3,65 (Coolbet & Unibet)B 3,25 (Coolbet)
  Denne kampen synes helt åpen, og vi vet rett og slett for lite om Dinamo Zagreb til å føle oss sikre på å komme med et tips her, men det vi vet er at kroatene har lange tradisjoner i denne turneringen – og ofte har den nødvendige klokskapen som trengs i slike oppgjør som dette. Det er slett ikke sikkert de får med seg et vinnende utgangspunkt før returen i Zagreb, og det er Bodø/Glimt som er mest avhengige av et resultat i kveld. Begge lag til å score og over 2,5 mål til 1,97 hos Coolbet høres imidlertid ikke veldig usannsynlig ut.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen