More

  Preview: Bodø/Glimt – Arsenal

  • Bodø/Glimt
  • Torsdag kl. 18:45
  • UEFA Europa League
  • Aspmyra, Bodø

  Så har dagen endelig kommet for Bodø/Glimt, dagen man får by selveste Arsenal til dans i egen lekegrind på Aspmyra. La det ikke være noen tvil, dette er den største kvelden i Glimts historie, og i alle fall hvis de skulle gå seirende ut av den.

  Kjetil Knutsens mannskap ble satt ordentlig på prøve i forrige ukes møte på Emirates, og det var tidvis enorme forskjeller, både i kvalitet og tempo. Bodøværingene tapte til slutt fortjent 0-3, men var svært nære ved å få med seg et trøstemål helt på tampen av kampen. Nå venter returoppgjøret på et stappfullt og utsolgt Aspmyra, og håpet er at man skal sette Premier League-lederen på en helt annen prøve enn hva man klarte forrige torsdag.

  – De aller fleste lagene er bedre på hjemmebane, av flere årsaker. I Europa er det en fordel for oss at vi spiller på kunstgress, selv om det kanskje er et hatet underlag. Vi må tørre å slippe oss løs og være oss selv, og det var vi ikke like gode til på Emirates. Jeg håper vi får se en litt friere utgave av Glimt, sier trener Kjetil Knutsen på onsdagens pressekonferanse.

  Selv om Arsenal trolig nok en gang kommer til å rotere på startoppstillingen som har stormet til tabelltet i Premier League, er det likevel nok av kvalitet i Gunners-troppen til å få med seg et godt resultat. Det så man forrige uke, men vi har også sett europeiske storlag komme til Bodø og slite på Aspmyras kunstige dekke. Arsenal er på ingen måte vant til å spille på kunstgress, og Arteta avslørte onsdag at spillerne hans har ikke hatt tid til å trene på underlaget. Dermed kreves en rask omstillingsprosess når kampen sparkes i gang klokken 18:45 i kveld.

  – Alle vet at det er en rekke ting som er annerledes med kunstgress, som tempoet og måten du kan utnytte gresset. Vi er nødt til å tilpasse oss raskt, og det kommer vi til å gjøre. Vi er her for å vinne. Det eneste vi tenker på, er hvordan vi kan vinne fotballkamper hver tredje dag, uansett underlag, og uansett om det regner, snør og blåser om hverandre. Spillerforholdene skal aldri være en unnskyldning, understreker Gunners-bossen.

  Bodø/Glimt stiller med nesten fulltallig tropp til i kveld. Manger kun langtidsskadde Sondre Brunstad Fet, men Ulrik Saltnes trøbler med en liten lårskade, og er usikker. Arsenal stiller uten Oleksander Zinchenko, Emile Smith Rowe og Mohamed Elneny.

  Vårt Tips

  • Over 3,0 mål
  • Odds: 1,80 hos Coolbet

  Arsenal blir nok en gang klare favoritter, men borteoddsen på 1,44 er det bare å holde seg unna. Vi har troen på nok et målrikt oppgjør, og prøver oss på over 3,0 mål. Det betyr gevinst på fire scoringer eller mer, og innsatsen i retur ved nøyaktig tre mål.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen