More

  PREVIEW: BARCELONA – ATHLETIC BILBAO

  Barcelona – Athletic Bilbao
  Søndag kl. 21:00
  Camp Nou
  TV: TV 2 Play
  Det begynner virkelig å svinge av Xavis Barcelona nå. Barça har scoret fire mål i tre av de fem siste kampene sine, og torsdag feide de på imponerende vis Napoli av banen med 4-1 i Maradona-derbyet i Europa League. Der stod Frenkie de Jong for den desidert største lekkerbiskenen da han helfrekt vakkert skrudde 2-0 i krysset fra 20 meter. 4-1 mot Valencia i forrige La Liga-toget, så Barça-toget har for alvor begynt å få opp dampen.
  Athletic Bilbao er imidlertid kapable til å slå de fleste når alt klaffer for dem, og ankommer denne fra 4-0 i baskerderbyet mot Real Sociedad forrige helg. Det var løvenes største derbytriumf mot La Real noen sinne, og stiller dermed proppfulle av selvtillit på Camp Nou. Det gir glimrende forutsetninger for et forrykende oppgjør i den katalanske hovedstaden.
  Skader: Barcelona stiller uten Jordi Alba, Clement Lenglet, Álex Balde, Ansu Fati, Samuel Umtiti og trolig Memphis Depay. Athletic må unnvære Álex Berenguer, Nico Williams, Ander Capa og Mikel Vesga.
  Tipset: H til 1,59 i odds hos Coolbet.
  Barça blir naturlige favoritter her, men til 1,59 står vi over spill. Da forsøkes heller 1,94 på over 2,5 mål hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen